Apeldoorn

Apr 30, 2009 12:20

M'n moeder zat al naar de optocht op tv te kijken toen ik beneden kwam. Ik kreeg al zo'n voorgevoel dat er iets fouts ging gebeuren. Even later gebeurde het ook echt.

Had ik maar ongelijk gekregen.

Leave a comment

Comments 4

faile7 April 30 2009, 11:11:08 UTC
Ugh :(

Ik heb geen tv maar op internet even gekeken.. heftige fotos ook :( (http://www.jellywoods.net/blog/algemeen/ernstig-ongeluk-op-koninginnedag-2009)

En word nu al een beetje moe van allerlei mensen die op internet al lopen te roepen dat het een aanslag is door allochtonen en 'dat het geen toeval is dat de varkensgriep ook vandaag is geconstateerd in Nederland'.. wtf, hoe dom kan je zijn
(ik denk zelf trouwens wel dat het waarschijnlijk iets met opzet was. Maar als dat zo is, dan eerder van een puur hollandse anti-koningshuis persoon)

Reply

staralfar April 30 2009, 11:26:46 UTC
Ik zag de open bus rijden terwijl het zo zonnig was en het eerste wat ik dacht: "Dat kan niet goed gaan."

Ik heb de TV uitgezet omdat we gingen eten. M'n moeder wilde het volgen, maar ik had absoluut geen zin om te eten terwijl mensen dood gaan in de achtergrond. pff ja, dat heb je overal van al die speculaties op internet: een bejaarde met hartstilstand, een getinte man, republikein, of weetikveel. Later zullen we wel meer van horen over de toedracht en hoeveel slachtoffers er zullen zijn. :/

M'n moeder vertelde me dat zij al zat te denken dat er nooit wat gebeurd op Koninginnedag.

Reply

faile7 April 30 2009, 11:33:26 UTC
Ja.. :(
Iemand met een beroerte of hartaanval lijkt me ook wel waarschijnlijk.

Goed dat je de tv hebt uitgezet.

Reply

staralfar May 2 2009, 09:12:40 UTC
zoals we het al hoorden was het toch met opzet. en over de ware reden kunnen we slechts nog over gissen. Maar 7 mensen in totaal overleden, damn.

Reply


Leave a comment

Up