Справа Павліченків

Nov 15, 2012 15:48

Історію про вбивство судді Зубкова я у свій час чув. Почув та й забув через пару днів, інші новини відтіснили. Але не забули друзі молодшого Павліченка, Сергія, фаната київського "Динамо". Півтора роки хлопці не дозволяють цій історії забутися.

image Click to view


Подивіться, будь ласка, сюжет "1+1" та гарну статтю на http://sport.bigmir.net/football/ukraine/1557624-Bunt-fanatov--Srazhenie-za-spravedlivost- 
Також, звертаю увагу на сайт, який створено для розповсюдження інформації про справу: http://theyarenotkillers.com/ 


Незважаючи на жахливу гру Динамо в останні місяці, фанатський сектор набитий битком. Атмосфера напруженіше ніж зазвичай, вся трибуна одягнена в траурні чорні кольори. Дивно, але не чути ніяких образливих речівок на адресу гостей з Харкова, принципових супротивників київських фанатів. Не чути і криків з їхнього боку на адресу киян - неначе оголошено перемир'я і щось більш важливе, ніж футбол, згуртувало непримиренних ворогів. Сотні людей на фанатській трибуні Динамо завмерли і немов чогось чекають.

Раптом з верхніх трибун спускається величезний банер. Полотно розповідає всьому стадіону і телеглядачам сумну історію, яка торкнулася кожного з ультрас Динамо. Проходить мить - і фанатські сектори вже палають яскравим червоним вогнем. Зарево видніється навіть за стадіоном, а густий дим на якийсь час заповнює всю чашу головної арени країни. Ще одна мить - і над стадіоном розноситься гучний клич "Свободу чесним! Свободу Павліченко!", який підхоплюють харків'яни і багато хто з глядачів на центральних трибунах.  
Узято з: http://sport.bigmir.net/football/ukraine/1557624-Bunt-fanatov--Srazhenie-za-spravedlivost-

Павліченкі, акції, менти

Previous post Next post
Up