ой вербо, вербо

Dec 13, 2011 16:36

Ох мені б часу хоч трошки.. все ніяк не знайду, щоб перевірити чи працює моя програмка для створення кліпів (для вставки у ютуб). Бо попередня виявилася рекламною і щезла за пару тижнів. :)

Тому поки ще одна пісня з моєї "етноекспедиції-2010". До речі, її рядочок "пропив коня вороного, та йде до стайні по другого" наспівував Миколайчук у кінофільмі ( Read more... )

мої етноекспедиції, сумне

Leave a comment

Comments 26

petro_o December 13 2011, 21:12:42 UTC
не те тицнув, не хотів видаляти... вибач...
хотів сказати, що ця пісня досить таки відома в селах, де є кому співати... а в записі мені подобається обробка під гитару :-)

Reply

smijana December 14 2011, 08:38:43 UTC
Це добре що відома.
Так, обережно покладена на гітару, не зіпсута, мені теж сподобалося.:)

Reply


lena_ua_mk December 19 2011, 14:04:37 UTC
Бідна жіноча доля,насправді у наші часи,не так набагато і змінилась(

Reply

smijana December 19 2011, 14:35:16 UTC
так.
В тому і класичність народної пісні, що вона - про вічне, про те що плачеться чи що на серці, і що не змінюється - бо люди залишаються людьми, з тими ж бідами, нещастями чи щастям тим самим..

яким би при цьому не був рівень життя, а людські емоції, людське серце, стосунки - все те саме. Ну хіба роботи фізичної де в кого менше, блага цивілізації.. але і обмеження тої ж цивілізації.

Reply

lena_ua_mk December 19 2011, 14:53:46 UTC
Я, каюсь,усю френдстрічку кожен день не в змозі перечитати.От твої пости останнім часом мені на очі не попадались(вже сьогодні я до них "допалась":)),я,навіть думала,що ти його закинула,бачу-ні.Молодець,і в тебе витримана послідовно лінія в ЖЖ-привити любов до мистецтва,насамперед до укр. культури-дуже добре і потрібне діло робиш.Ще й так ненав"язливо:)

Reply

smijana December 19 2011, 15:03:54 UTC
дякую на добрім слові, Леночко. :)

це моє "хоббі", те чому дуже симпатизую і за що переживаю - щоб не пішло у землю разом зі старими людьми, щоб його не "спортили", як ото гарну добру дитину яку любиш.. То й ділюся тим що люблю, за що вболіваю.

І дуже радію коли хтось щось своє розповість.. знахідка року- френд-білорус, так цікаво почути що у нас стільки спільного, виявляється. :)

та ясно що не взмозі все перечитати!
але все одно колись знайдеться хвилинка, а якщо багато сотень друзів - навіть це стає нереальним.

Reply


Leave a comment

Up