Червона риба домашнього посолу

Dec 29, 2010 22:31

Засолена власноруч, риба вийде саме такою, якою хотілося б поласувати.
Готувала за рекомендаціями Майєчки Шутенко dreamfood.com.ua/forum/topic_484/23#post-16921



Розморозити стейк горбуші,лосося чи сьомги- вагою 200-300 гр.,розрізати вздовж хребта на дві частини і засолити.
В емальовану посудину покласти рибу і натерти її сумішшю солі і цукру,у співвідношенні-2:1,дві ч.л.солі і 1 ч.л. цукру,додати коріандр горошком.Зверху рибу накрити целофаном або поліетиленовою плівкою.Через 3 доби риба готова до вживання.Зберігати у холоді.
*додала 2 ложки горілки

соління риби, риба

Previous post Next post
Up