Складники:
Борошно 200 г
Масло або маргарин 100 г
яйця 4 шт.
вода 250 мл
Заварний крем на сметанковому пудингу+200 г масла збити.
Приготування тіста:
В банячок налити воду і покласти масло, додати щіпку солі, довести до кипіння.
поступово всипати борошно, постійно помішуючи. Замісити еластичне тісто і виключити газ. Коли вистигне, вмішати по одному яйця, вмішуючи кожне наступне після того, як до однорідності розмішається попереднє.
Духовку розігріти до 180. Бритванку застелити пергаментом. Через кулінарний шприц витиснути "шийки" у вигляді двійки і кульки. З того тіста має вийти 20 шт приблизно.
Пекти 30-40 хв.
Крем заварний. В ньому молока заварювала вдвічі менше, ніж написано на упаковці пудинга.