De Sims 3

Dec 27, 2013 22:16

Hallo allemaal ( Read more... )

vakantie, sims 3, bacc

Leave a comment

Comments 4

aphroditje December 28 2013, 10:01:24 UTC
*kwijlt over al die uitbreidingspakketten*
*veegt mooi met een doekje alles weer af*
Ikwildatooooooook!! :D

Werd net een beetje nostalgisch trouwens toen ik LJ aanklikte... Waar is de tijd dat iedereen hier ieder jaar zijn kerstwensen en kerstupdates postte - en dat iedereen daar dan ook op reageerde en zo... ;)
(al moet ik natuurlijk zelf niks zeggen want ik sims de laatste tijd alleen voor mezelf zonder foto's te maken, maar toch... :p)

Anyway, ik ben weer eens veel te laat uit mijn bed gerold vanochtend - na een kerstfeestje met taco's, tortilla's en churros waarop ik een smurf, een sleutelhanger en scoubidou's heb gekregen (rara, met wel letter moesten de pakjes dit jaar beginnen??), en ik ben nog helemaal niet wakker en ik heb het gevoel dat ik hier eigenlijk een hele onzinreactie zit te schrijven :p
O ja, en ik moet nog beginnen studeren ook -.-' Daar zal ik dan nu maar eens aan beginnen, misschien tot straks op facebook? ;)

x<3x

Reply

sims2snfkggh December 28 2013, 21:59:48 UTC
Haha, malle! En ja, ik snap volkomen wat je bedoelt. Ik had even hetzelfde toen ik LJ opende om deze post te schrijven. Ik dacht even terug aan de tijd dat ik elke dag op LJ te vinden was. En dat ik elke week updates bekeek van andere Simsschrijvers. Maar nu? Nu is het echt vrij uitgestorven ( ... )

Reply


mortimer_goth2 December 28 2013, 14:35:17 UTC
Ow god, De Sims 3...
Mijn zus heeft het basisspel en ik heb er een aantal keer op gespeeld, maar De Sims 2 blijf leuker. Misschien koop ik ze ooit wel eens als ze heel goedkoop zijn. Soms verschijnen er nu nog Sims 2 spelletjes voor €5.
En zie ik daar Pokémon voor 3DS staan? Nog zoiets waar ze je mee kunnen uitbuiten. 3DS bedoel ik dan. Ik heb een gewone DS en die spelletjes vind je nergens meer! En een 3DS ga ik niet kopen, want in de winkel heb ik er ooit een keer meegespeeld en daar deden mijn ogen pijn van...

Anyway, genoeg gezeur :) Het is vakantie en daar moeten we van genieten ;) Leuk dat je weer terug bent :D

Reply

sims2snfkggh December 28 2013, 22:24:32 UTC
Hahaha, hoi Brent. =P Ja, heb nu De Sims 3 nog niet heel vaak gespeeld omdat mijn laptop het dus niet trekt. Ben nog steeds bezig met het installeren van De Sims 3 op de pc van pa (zie antwoord op Lottes berichtje). Gelukkig is het basisspel bijna geïnstalleerd. Dan is het nog maar de vraag of het werkt, want op deze computer staat Windows XP én de computer is vrij traag. Trouwens, de spellen zíjn nu al best goedkoop. Maar als je doelt op nóg goedkoper? Waarschijnlijk moet je dan wachten tot De Sims 4 een jaartje uit is of zo. Laten we zeggen 2015 dus. Ik zag gisteren De Sims 2 voor 5,95 bij Game Mania. Damn haha!

En ja, je ziet daar een spelletje voor op de 3DS. Maar ik heb geen 3DS. Ik heb een DS2. Mét een 3DS spel. It makes sense. Uhu, uhu. Maar ja, het is en blijft Pokémon! En mijn DS Lite van een aantal jaar geleden werkt toch al niet meer. Dus je moet wat. Pokémon is trouwens nu het enige wat ik speel. Want het R4DS kaartje dat ik voor m'n DS Lite had, doet het niet in de DS2. - Balen!

Reply


Leave a comment

Up