Amid the clashing of swords

Jan 31, 2007 00:27

Apollo's Frock er yndlingssangen min for øyeblikket. Det er ikke noen spesiell grunn til dette, annet enn at refrenget er ufattelig fengende og ikke minst at melodien og harmoniene er uendelig vakre ( Read more... )

Leave a comment

Comments 13

thilianeth January 31 2007, 08:03:00 UTC
Jeg <3 innleggene dine.

Hehe, det hørtes da ut som du hadde en...artig dag.
Jeg er også uheldig og bråker på lesesalen iblant. Men det spørs hvilken lesesal det er. Vi har en geeediiiiigen en, der er det skummelt å bråke. Shitskummelt. Også klarer jeg ikke lese så godt der egentlig. Men vi har også en liten lesesal. Klasseromstørrelse. Den er så søt, fin å lese på, og ingen skyter deg om du skulle ved et uhell lage en liten lyd.

Reply

sikksakk January 31 2007, 21:57:49 UTC
Iiih, takk. Jeg har redigert det en del nå, ettersom jeg ikke stoler på mitt 2-om-natten-jeg når det kommer til å formulere presise setninger, så nå er teksten forhåpentligvis forbedret.

Oi, klasseromstørrelse! Det høres lite ut. Hvilket fakultet tilhører den? Virker typisk HF å ha en liten, koselig sak, mens jeg ser for meg at det ville være mer typisk Mat-Nat å satse på gedigne saler til de enorme hordene av studenter de skal huse.

Reply

thilianeth January 31 2007, 23:19:07 UTC
Eh, jeg aner faktisk ikke om den tilhører HF eller SVT. Tror det bare er en sånn Dragvoll-lesesal. Er kun master og profesjon som har egne lesesaler tilhørende sitt institutt og fakultet.
På Dragvoll, that is. Gløshaugen er sånn oppdelt.

Reply


(The comment has been removed)

sikksakk January 31 2007, 22:01:59 UTC
For meg så smaker all te tilnærmet det samme, med kun små variasjoner. Jeg syns te alltid har en slik kvalmende, litt for søtlig duft. Kanskje det er noe med måten en går frem på for å lage det, det med at urtene eller hvanåenn skal trekke i vann. Jeg syns rett og slett det smaker lunkent og kvalmt. Det er som om smaken ikke helt setter seg, det er bare varmt vann med bittelitt lukt i og hvis man er heldig, smak.
Frukt-te holder jeg meg veldig langt unna. En gang jeg hadde omgangssyke laget jeg meg frukt-te, "Four fruits" eller hvanåenn, og den var alt for søt. Endte opp med å kaste opp resten av dagen. Dårlige assosiasjoner.
Saft er mer konsentrert og mye mer smakfullt. Dessuten er den ikke varm. Jeg liker ikke varm saft så godt, heller. Men så er ikke den fremstilt på samme måte, heller.

Du må gjerne komme med forslag. Jeg har hørt om lakris-te og jegvetikke. Men for meg virker det som om te har en basis-smak man ikke blir kvitt, og man kan bare legge på forskjellige smaker oppå den - men den kvalmende undertonen er der hele tiden.

Reply

spug February 1 2007, 14:51:31 UTC
Hvis du ikke tar sukker i teen er den vel ikke så søt? Jeg synes te uten sukker smakker ekkelt og for lite søtt, men kanskje det hadde vært midt i blinken for deg.

Reply

sikksakk February 1 2007, 18:24:21 UTC
Jeg har prøvd. (: Prøvde med kirsebær-te i går, tenkte at dét må jo være midt i blinken for meg! Men det jeg opplever er at joda, det lukter søtt og herlig av kirsebær, men det smaker altså bare høgg, som man sier der jeg kommer fra. Jeg prøvde å smake på kirsebær-teen uten sukker i går, og det er noe av det grusomste jeg har smakt. Jeg luktet på alle teposene mine i går, og fant ut at de lukter tilnærmet det samme.
Ellers takk for forslag. (:

Reply


27desember83 January 31 2007, 20:35:56 UTC
ELSK på dette innlegget! :)
helt herlig lesning.. og litt godt at ting har gått litt på tverke for andre enn meg selv også i dag ;P

Reply

sikksakk January 31 2007, 22:03:07 UTC
Wuuuhuu, takk! :D Jeg har redigert det litt, så det er forhåptenligvis enda litt herligere å lese nå.

Ja, det gjør alltid dagen bedre når du hører om andre som har hatt det enten like ille som eller verre enn deg.

Reply


sofagakk January 31 2007, 23:14:38 UTC
Jeg er så uendelig glad i det du skriver, på en måte.
Jeg har gledet meg til å lese det i hele dag, har ikke egentlig hatt tid. Men nå leste jeg, og jeg angrer ikke et sekund.

Det er fint du skriver igjen. Fortsett med det.

Reply

sikksakk January 31 2007, 23:18:56 UTC
Du får meg til å miste pusten.

Reply


sommerfinger January 31 2007, 23:54:17 UTC
Jeg så litt etter deg også, men konsentrerte meg sånn om fransken. Siden Rune sa hvor dere satt gikk jeg bort da jeg var ferdig, men du hadde akkurat gått :( Ajaj. Nå skal jeg sove. Te er forresten en smakssak, jeg syns du kan helle så mye te du vil på kaktuser. Selv om jeg alltid glemmer det når vi er sammen og konsekvent foreslår en kopp te..

Reply


Leave a comment

Up