Leave a comment

Comments 6

mlyn November 8 2011, 06:35:48 UTC
Kjempefint! Jeg har laget noen lydfiksjon for mine yndlingsforfatteren og spille dem i bilen. Jeg skal søk for noen mer lydfiksjon neste uke.

Reply

eve_n_furter November 8 2011, 18:36:09 UTC
Ja, det er genialt å høre på lydbøker i bilen! Jeg er fast bruker av The Audiofic Archive. Hadde jeg vært bedre i engelsk, skulle jeg spilt inn mange fler av yndlingsfikkene mine.

Reply


lady_drace November 8 2011, 16:28:20 UTC
Jeg har faktisk allerede indspillet nogle af mine fanfic som podfics. Måske skulle jeg prøve på dansk også, hvis jeg får oversat lidt flere.

Tak for links! Dem kigger jeg nærmere på. :oD

Reply

eve_n_furter November 8 2011, 18:43:03 UTC
Ja, gjør det! Det ligger ingen danske på The Audiofic Archive så langt så vidt jeg vet, så der er det et hull som bør tettes. XD

Reply


niektete November 9 2011, 00:08:59 UTC
Åh, hvor mange ganger har jeg ikke tenkt at jeg skulle spille inn min egen lydfik. Jeg har til og med lastet ned Audacity (fantastisk brukbart program) med tanke på å lese inn noen av dem jeg har skrevet så langt. Jeg har egne spillelister på iTunes med engelsk-språklig podfic lastet ned fra The Audiofic Archive.

Men jeg har liksom aldri tid, og for den saks skyld ikke noe stille sted å lese dem inn heller. Meh. Kanskje jeg skulle flytte for meg selv i stedet for i kollektiv? :P

Reply

eve_n_furter November 9 2011, 20:27:13 UTC
Hehe, jeg kjenner ei som låser seg inn på badet for å lese inn. Noen av innspillingene har folk som banker på døra (gjentatte ganger). XDDD

Jeg bruker Audacity sjøl. Så lenge man ikke surrer med fler innstillinger enn man absolutt trenger, er det et supert program.

Reply


Leave a comment

Up