Beforeigners

Sep 07, 2019 12:37

Är det någon här som tittar på Beforeigners? Jag har sett de första fyra avsnitten nu och jag tycker de är enormt underhållande! Jag är en sucker för historier om hur samhället hanterar det övernaturliga/onaturliga när det blir allmänt känt och jag blir väldigt tillfredsställd av Beforeigners. Jag känner att precis så skulle att modernt ( Read more... )

Leave a comment

Comments 1

verdande_mi September 7 2019, 11:22:05 UTC
Jeg ser på serien, og liker den veldig godt. Noe av det beste som er laga på lenge syns jeg. Serien er underholdende og spennende, samtidig som den sier mye som det samfunnet vi lever i dag.

Språklig er det morsomt hvordan 1800-talls norsk skiller seg fra moderne norsk, og det er interessant hvordan disse personene forstår og sammenligner nåtiden med deres egen tid. Det er spennende med norrønt språk og kultur, og jeg er glad skjoldmøyene er med! Det er gøy at de har trukket inn historiske personer som Tore Hund og hendelser som ulike slag og kristningen av Norge. Jeg er også glad den samiske befolkningen og kulturen blir belyst fra norrøn tid av.

Og, jeg er enig, hvordan samfunnet i serien håndterer det overnaturlige/unaturlige som skjer er spennende å se fra utsiden. Og det er morsomt med politisk korrekt språkbruk, vi bruker ikke v-ordet :D :D

Må sette meg ned senere i dag for å se fjerde episode!

Reply


Leave a comment

Up