Så var det adventstid!

Dec 02, 2013 19:56

Og med adventstid følger adventskalender på tv!

Hva ser folk på i år? Følger dere med på de som går på tv, eller finner dere frem noen DVDer med gamle favoritter?  Jeg bestemte meg får å se på The Julekalender i år (den danske versjonen) siden det er noen år siden sist jeg så den. :)

serier, diskusjon, fiksjon

Leave a comment

Comments 7

griza December 2 2013, 19:58:07 UTC
The Julekalender (danske version) og en gammel julekalender fra min barndom aka Jul på Slottet

Reply


biggelois December 2 2013, 20:46:46 UTC
Familjen Hedenhös! En barnserie från när jag var liten. Kanonbra böcker, jättespännande.

Reply


waters_of_lethe December 4 2013, 12:07:17 UTC
Får se hva jeg får tid til i disse eksamenstider! Har alt for mye å gjøre på alle fronter! Min favoritt innen julekalendere er nok The Julekalender, norsk versjon. (Har ikke sett den danske). Kanskje jeg kan snike meg til å se litt senere i desember. =)

Reply

di_daydreamer December 5 2013, 21:02:07 UTC
Hvis du får tid til å snike deg til å se den danske versjonene så ambefaler jeg det :)

Og lykke til med eksamner, jeg vet hvordan det føles!

Reply


desecrets December 6 2013, 01:53:45 UTC
Har kjøpt Jul i Valhal på dvd! Syntes ikke noe særlig om det som gikk på de norske kanalene i år, så da ble det en gammel favoritt jeg har hatt lyst til å se om igjen.

Reply


scabby_foot December 10 2013, 01:54:53 UTC
Hehe, jeg ser den norske på TV! <3 Så myyyeee av den danske ifjor eller året før - kjøpte den ihvertfall på DVD ettersom jeg følte jeg burde poste mer dansk-julekalender på thejulekalender-tumbleren! Jeg har enda ikke den finske, desverre! Skulle gjerne hatt den.
Så fikk jeg så sjukt crush på dansk Hansi sist, så jeg skjønner deg veldig godt, hahahah! ;) Så kjekk! <3 dansk fritz er gaaanske hott også!

Ja, uansett, jeg kan liksom ikke beskrive hvor hardt jeg elsker the julekalender - det er sånn at jeg noen gang bare må se litt midt på året, eller høre litt på musikken osv.

Jeg har en av sangene (Rosita & Carlos) på MP3spilleren min, og den spilles OFTE, ahhaha! Jeg ELSKER den sangen så helt hinsides mye. (den danske versjonen av denne syns jeg desverre er ganske dritt, men den var jo egentlig en "tulle-sang" så de tenkte vel ikke at den måtte være såbra) den norske er bare så <3 <3 <3 <3
"nå rir det i bekmørke natten, en cowboy langt fra sitt hjem" AHHHHHHHHHHHHHHH ELSK ELSK ELSK.
Jeg måtte høre på den nå igjen, hahaha. <3 ( ... )

Reply


Leave a comment

Up