Sabeltann vs. Sabeltann

Jan 22, 2013 01:20

Haha, fant denne på dA-gruppa for Sabeltann: http://captainsabertooth.deviantart.com/

image Click to view


Og da tenker jeg sjørøver-festen er godt i gang! :D

ETA: Litt interessant og blodig sjørøver-trivia fra Norden: "Sjørøverjakt i nordFra 1580 hadde de dansknorske ekspedisjonene vestover til Island og nordover til Vardø og Nord-Russland hatt som sentral oppgave å ( Read more... )

linker, film

Leave a comment

Comments 3

di_daydreamer January 22 2013, 16:30:53 UTC
å herre!! xD dette fikk meg til å flire mer enn det burde! xD

"Og du er født med lekehat og falsk bart?" hahaha, har alltid ment at barten til Formoe!Sabeltan ser ut som noe han kjøpte på en morrobutikk. xD

"du kommer fra bergen" og "pappan din hadde hocky-sveis" er noe er de beste argumentene jeg har hørt på lenge!

Og så avsluttes det med at Kyrre!Sabeltann roper på Langemann!! xD ahh, bare slapp av, kjekkasen din av en førstestyrmann kommer til unnsetning!!

Reply

eve_n_furter January 22 2013, 19:33:53 UTC
Hensikten oppnådd! XDDD Og ja, argumentasjonen var strålende! "Pappan din hadde hockey-sveis!" Må prøve å huske den neste gang jeg havner i krangel med noen. Det skal godt gjøres å samle troppene igjen etter et sånt slag.

Ellers burde både Kyrretann og Terjetann roe seg litt ned. Den skumleste av alle sjørøverkapteiner er nemlig den grusomme Carolatann!

... )

Reply

di_daydreamer January 22 2013, 19:38:49 UTC
"Faren din hadde hocky-sveis" er min nye favoritt fornærmelse! personen jeg krangler med kommer til å bli så satt ut, og ha store vansker med å komme med noe fornuftig å si.

Og Carolatann kommer til hjemsøke mine drømmer! O__o

Reply


Leave a comment

Up