TV 2 vil ha kontakt med Lolitas

Nov 01, 2012 13:15

Dere cosplayere her på lista: har dere sett denne? " Kultur Ettermiddagen på TV2 vil gjerne komme i kontakt med jenter som kler seg som Lolitas" (Originalt postet på Desu's Japan Fashion forum.)

Lolita-fashion og cosplay er i nyhetene som aldri før, virker det som. :) Har sett innslag både på Trygdekontoret og på Skavlan (whut?) i det siste.

arrangementer, diskusjon

Leave a comment

Comments 6

di_daydreamer November 1 2012, 16:24:02 UTC
Synd at jeg bare har en (ikke spessielt fin) Lolitakjole!!

Lolita er en stil jeg gjerne kunne kledd meg i.

Reply

eve_n_furter November 1 2012, 18:35:20 UTC
Ikke noe for meg (jeg har aldri vært spesielt søt XD). Men jeg har vært Barbarella mens cosplay fortsatt het "kle-seg-ut" i Norge, samt litt Olivier Mira Armstrong på videochat i seinere år. Men i det daglige går jeg helst for Modesty Blaise-looken. Og gubban, glemte at jeg har vært zombie også ved flere anledninger. Sånn omtrent det motsatte av Lolita, altså. XDDD

Reply

di_daydreamer November 1 2012, 18:42:06 UTC
Jeg har bare drevet med cosplay to ganger. En gang som en jente versjon av Naruto og en gang som Haruhi fra Ouran Highschool Host Club. Og det er sikkert 4 år siden jeg gjorde det.

Til vanelig så er jeg en stilforvirra hipster greie . Er ganske glad i skjorter\bluser, t-skjorter med trykk, shorts+strømpebukse, masse striper og blomstermønstre.

Reply

eve_n_furter November 1 2012, 20:40:30 UTC
Striper og blomster høres jo veldig fint og fargerikt ut. Vi trenger litt farger nå som vinteren har satt inn. :)

Reply


Leave a comment

Up