Introduksjon og fanfics

May 30, 2011 17:04

Hei! Hyggelig å hilse på dere. Jeg vil gjerne få introdusere meg selv og egen fanfiction med denne posten.

Jeg ble både overrasket og glad da jeg fant dette forumet, da jeg stadig holder utkikk etter fanfiction (særlig slash) på norsk og skandinavisk. Det finnes dessverre alt for lite der ute, eventuelt er jeg for dårlig til å lete. :) Jeg er ( Read more... )

linker, fiksjon, introduksjon

Leave a comment

Comments 18

stirring_still May 30 2011, 16:49:12 UTC
Hei og velkommen til forumet! Og takk for en fin post, det er kjempefint å få flere linker til skandinavisk-språklig fiksjon. Det finnes ikke så mye av det rundt om på nettet, virker det som.

Og det er kjempefint at du har lyst til å promotere scandafandomlearn_nordic. Vi er ikke så veldig aktive foreløpig, så nye medlemmer er mer enn velkomne! Jeg må se å få somlet meg til å promotere forumet et par steder, jeg også. Det ville nok bli mer aktivitet her dersom flere visste at vi eksisterte! :-)

Reply

eve_n_furter May 30 2011, 17:41:21 UTC
Flott! \o/

http://learn-nordic.livejournal.com har mange aktive brukere (comm'en havnet nylig i lj_spotlight).

Jeg kom også til å tenke på http://nordiccountries.livejournal.com og http://fanfic-no.livejournal.com/ Nordiccountries er passelig aktiv og fanfic_no temmelig dau, men pytt pytt, reklame er reklame. :)

Hvis du har lyst til å reklamere på disse sidene selv, kan du gjerne det, men jeg gjør det gjerne. :)

Reply

stirring_still May 30 2011, 18:30:01 UTC
Du må gjerne reklamere, du! Må innrømme at jeg har litt mye å foreta meg for tiden, så jeg tror ikke jeg ville få det gjort så veldig fort...

Det eneste jeg ber om, er at du nevner spesifikt at poster må skrives på et skandinavisk språk? Noe av tanken bak dette forumet er å bli et alternativ til den engelskspråklige dominansen i fandom, så det hadde blitt dumt dersom det plutselig var mange medlemmer som trodde de kunne poste på engelsk. x_o

Reply

eve_n_furter May 30 2011, 18:43:17 UTC
Det skal bli! :)

Slenger inn en anbefaling på http://humon.deviantart.com/ også. Det kan jo hende det blir noen napp.

Reply


Leave a comment

Up