Качку запекти, розібрати на м`ясні шматочки. Печерицю підсмажити, порізати. З`єднати, присолити, якщо треба, присипати меленим чорним перчиком та чілі. Вареники защіпити ретельно. На олії підсмажити окремо шалот, або звичайну цибулю - багато. Готові варенички засипати рум`яною цибулею, можна покрошити кінзочку. Горілку, увага, навпаки - охолоджуємо
(
Read more... )
Comments 22
Reply
Reply
Можна будь який фарш використати,а я так найбільше з картоплею чи з кислою капустою їх полюбяю,та нехай вже і печериці туди ж.
А тісто мені взагалі можна тільки крізь товсте скло показувати(
Reply
http://www.vkusitsvet.ru/ectb-li-pravo-na-schastie/kurinye-grudki-kopchenye-v-voke-mozhno-vsem/
Свинина кажуть напрочуд гарно вдається таким засобои. І можна використовувати на дно посуду - глибокої пательні,чи казана,тільки бажано щоб з прозорою кришкою були, у фольгу тільки чай та цукор. Смачного!
Reply
Reply
До того ж варенички можна кидати собі до рота одними очима! Ще й поколошматити в сметані...
Reply
Leave a comment