білінгва

Jan 03, 2013 17:34

Качку запекти, розібрати на м`ясні шматочки. Печерицю підсмажити, порізати. З`єднати, присолити, якщо треба, присипати меленим чорним перчиком та чілі. Вареники защіпити ретельно. На олії підсмажити окремо шалот, або звичайну цибулю - багато. Готові варенички засипати рум`яною цибулею, можна покрошити кінзочку. Горілку, увага, навпаки - охолоджуємо ( Read more... )

горілка, кухня, смак, краса

Leave a comment

Comments 22

poyeliku January 3 2013, 15:53:31 UTC
Ну от скажи на милість,а тісто те разом з нудною ліпкою навіщо,коли запечена качка з гарніром з печериць із тим же шалотом і сама по собі непогана. Та ще й зі знаним розчеплювачем жирів.

Reply

sbks January 3 2013, 16:12:26 UTC
Теоретично можна і сиру качку, борошно, ні, зерна якісь пожував, водою запив, сільку посипав прямо в рот і досвідання!

Reply

poyeliku January 3 2013, 16:17:28 UTC
Та ну, ще смажену качку на вареники переводити...
Можна будь який фарш використати,а я так найбільше з картоплею чи з кислою капустою їх полюбяю,та нехай вже і печериці туди ж.
А тісто мені взагалі можна тільки крізь товсте скло показувати(

Reply

poyeliku January 3 2013, 16:29:19 UTC
Тримай тоді у якості приза оцей цікавий кулінарний хід для використання під будь яке м"ясо:
http://www.vkusitsvet.ru/ectb-li-pravo-na-schastie/kurinye-grudki-kopchenye-v-voke-mozhno-vsem/
Свинина кажуть напрочуд гарно вдається таким засобои. І можна використовувати на дно посуду - глибокої пательні,чи казана,тільки бажано щоб з прозорою кришкою були, у фольгу тільки чай та цукор. Смачного!

Reply


ext_1219212 January 3 2013, 16:11:21 UTC
от ія так думаю...тісто зайве!

Reply

sbks January 3 2013, 16:15:34 UTC
Качок багато, а душа одна.
До того ж варенички можна кидати собі до рота одними очима! Ще й поколошматити в сметані...

Reply


Leave a comment

Up