(Untitled)

Mar 02, 2008 15:20

cia tokius pletkus aptarinejom kazkada vat. na nezinau, bet tuos, kurie nepraejus daug laiko po pasakymo "ate" vienam zmogui puola pas kita argumentuodami "as nemoku/negaliu but viena/-as", as laikau silpnais. kiekvienas gali but vienas, tik to reik ismokt, priprast prie to, atrast draugyste su savim, su aplinka. tai gali net patikti. gal po to ( Read more... )

Leave a comment

Comments 4

ezhux March 2 2008, 14:14:51 UTC
"turiu per daug silumos, ner kam atiduot". muahaha, čia apie mane :)

o šiaip turiu pasakyt, kad pritariu šitam tavo požiūriui.

Reply


nezinau nezinau ebou March 2 2008, 16:47:23 UTC
as galbut galeciau pritarti tik is dalies.
visi zmones skirtingi, visi skirtingai ziuri i santykius, skirtingai tvarko savo jausmus, skirtingai sprendzia problemas. taip pat pas zmoniu ir skirtinga psichologija. skirtingai jie ir bando susitarti su savo psichika. galbut is tiesu kai kuriems neatideliotinai reikia buti su zmogumi ka tik issiskyrus su kitu vien tam, kad kompensuotu savo inerciska artimumo reikiamybe. niekada negali zinoti. tu visu nepazysti. neskubek teisti. o geriau isvis neteisk.

Reply

Re: nezinau nezinau sausainiai March 2 2008, 17:32:58 UTC
as tiesiog nepriimu to, kai zmogus sako 'as toks ir ne kitoks', nors ne nebande pakeist kazko ir mano tai esant savaime suprantamu dalyku.
kaip tu, tarkim, vien valgydamas mesa gali suprast, kad salotos taip pat skanu, o gal net tiek skaniau, kad, galbut pabandes karta, noretum mest mesa ir tapt vegetaru. na ir kitokie pvz.
bet cia, aisku, kiekvienam rinktis. cia tik mano nuomone, o ne prisimas jos kitiems.

Reply


pumba_lt March 2 2008, 23:24:46 UTC
ar gali žmogus taip puldinėdamas atiduoti save visą? vaidinti aišku gali.

Reply


Leave a comment

Up