Tegu tas prancūziškas "Mistral" išsikelia rusišką laivyno štandartą. Alfa šiandien pranešė apie "The Economist" žurnalisto Edwardo Lucaso pastebėtą estų iniciatyvą: negerti "Perrier" vandens arba prancūziško vyko. Kas vartoja stipresnius - tai ir brendžio su konjaku (Made in France
(
Read more... )
Comments 12
šiaip LJ buvo neblogas ekspertinis straipsnelis apie tą Mistral: taip sakant, apibendrinimai po ekskursijos į laivą (kai buvo atplaukęs į Piterį). Bendros išvados buvo tokios - komercinių technologijų prikimštas, labai specifinės paskirties, labai specifinio išpildymo, neaišku kam Rusijos laivynui reikalingas metalo gabalas. Vienzo, tai labiau politinis, nei karinis reikalas. Vieniems svarbu demonstratyviai parduoti, kitiems demonstratyviai nupirkti, dar kažkam demonsttratyviai negerti vyno ar šiaip patriukšmauti.
Va, radau.
http://vif2ne.ru/nvk/forum/archive/1808/1808197.htm
Reply
Reply
Kas dėl fakto, tai faktas kaip blynas kad tokios šalys kaip Prancuzija ar Vokietija niekad visiškai nepalis po ES ir NATO, kad ir kokį "gilios integracijos į euroatlantines struktūras" lygį bepasiektume.
Reply
Reply
Reply
Khhm, matyt tas Lucas'as bendravo su kokiais estų nuvorišais.
Todėl ir akcija jų tokia, švelniai tariant, snobiška.
Turint omenyje, kad to "Perrier" vandenėlio kaina pas mus apie 12,5 lt už litrą, mūsuose tai grynai snobų vartojamas produktas.
Kaip, beje, daugeliu atveju ir prancūziškas vynas, kurio kainos/kokybės santykis mūsų parduotuvėse neprilygsta nekurių kitų kraštų vynams.
Na, gal tik nebrangus brendis patenka į tautos vartojamų prekių sąrašą, bet, kaip taikliai pastebėjo chugunka, vargu ar tas Mistralis tokių aukų vertas...;)
Reply
Reply
Ir išvis, kažkaip senokai jautienos tušonkės nevalgiau, net nostalgija suėmė, kai prisiminiau, kiek patiekalų iš jos galima pagaminti...;)
Reply
Reply
Reply
Leave a comment