Krepšinio šalies ašaros

Nov 20, 2009 05:31

Anądien Lietuvos krepšinio federacijos generalinis sekretorius Mindaugas Balčiūnas per kažkurį TV kanalą virkavo, jog FIBA (tarptautinė federacija) vardinius pakvietimus į kitąmet rengiamą Pasaulio čempionatą ne tik nusprendė pardavinėti už pinigus. Ten surengtas tikras aukcionas: norint tą wild card nusipirkti reikia mažų mažiausiai pusės mln. ( Read more... )

lietuva, garastas, sportas, krepšinis

Leave a comment

Comments 5

grybukaras November 20 2009, 07:45:31 UTC
Man tai panašu, kad fantazuoja čia LKF net nemirksėdama. Nu koks aukcionas? FIBA reketuoja pinigus iš vargšo Balčiūno? Visą pusę milijono, ohoho. Ir jis toks drovus, kad net Vyriausybės nepaprašė. Nu taip, matyt nedrąsu prašyt, kryyyzė gi. Ar gal Vasilopulas į kišenę prašo, tai Kubilius neduos be sąskaitos faktūros? Nes jei neduosim, tai paims anglus, Libaną ir Dominiką į čempionatą. O mūsų nepaims. Iš šalies galėtų pamėgint pasižiūrėt į tokią situaciją ir kliedesius. Ir kai tokiu aštuntokišku lygiu pradeda mūsų šitos religijos popiežiai šnekėt, tai tikrai imi galvot apie atsivertimą...
Įspūdis toks, kad patiems balčiūnams visai nereik to čempionato - dirbk dar, pinigus stovyklom leisk - o čia taip viskas gražu - 2011 čempionato babkes paskirstai kaip reikia, ir pasiplauni.

Reply


zalias_bebras November 20 2009, 10:14:32 UTC
Jaučiasi piktdžiuga, bet vis tiek džiugina... :D

Reply

ryst1966 November 20 2009, 13:26:49 UTC
Aaaaai, visai ne piktdžiuga. Daugiau priminimas to, kas itin greitai pamirštama.

Va, pvz., jeigu prisimename, prieš porą metų šv. Kalėdų proga TV3 organizavo gražią krepšinio sirgalių akciją: "Siųsk bjaurų SMS krepšinio žlugdytojams - Matului ir Vėsaitei". Dėl tuomet turėjusių įsigalioti alkoholio reklamos pataisų. Taigi ten viskas buvo labai audringa ir net visos Sėklos liejosi laisvai. Esmė: alkoholio reklamos draudimas esą atims iš žiūrovų Eurolygos transliacijos.

Tai va. Šiemet Viasat Eurolygą sėkmingai iš TV3 delegavo į kabelius kartu su ViasatSport (ok, normalus verslas), tačiau nei sirgalių SMS akcijų, nei demonstracijų, nei smegenų poliucijų.

O savigarbos nėra dėl trumpos atminties.

Reply


xerksas November 20 2009, 10:50:35 UTC
Na, tai tegul kreipiasi į tautą "sumestuko"- išeitų mažiau nei po vieną litą nuo vieno dirbančiojo. Kartu galėtų patikrinti, ar tikrai lietuviai - krepšinio tauta, išpažįstančioji apvalaus oranžinio stabuko religiją :o)

Reply


alexeyka7 December 22 2009, 14:13:07 UTC
Спасибо за информацию. Я кстати веду сайт о ТВ-новостях http://dth.at.ua

Reply


Leave a comment

Up