Ko tikisi A. Valinskas rudenį - man yra mįslė

Aug 22, 2009 04:21

Šou verslo rykliui pripažinti nepilnus metus trunkančios politinės karjeros fiasco, suprantama yra neišpasakytai sunku. Vis dėlto politika šiek tiek kitoks užsiėmimas nei vergų vertus kontraktus pasirašiusiųjų "Kelio į žvaigždes" dalyvių dabojimas. Reikia turėti galvoje, jog tos vergaujančios žvaigždutės už įsivaizduojamą galimybę tapti "normaliais ( Read more... )

seimas, valinskas, grybauskaitė, politika

Leave a comment

Comments 7

sielojramu August 22 2009, 09:18:56 UTC
Man apskritai stebetina, kad politikai daznai prisiekineja vadovautis 10 dievo isakymu, nors 3 is ju su zmogiskaja morale neturi nieko bendro. Idomu ar uztikus toki dirbant sekmadieni butu galima reikalaut atsistatydinimo? :)

Is kitos puses nematau, kad Valinskas tiesiogiai pazeidinetu tuos dievo isakymus (berods politines "razborkes" ir issisukinejimai neuzdrausti), tiesiog tai ka daro Valinskas ir jo partija yra "nesolidu". Is esmes, manau, pritariu tamstos minciai, kad seimo pirmininko postui reiktu ivesti bent kazkoki "solidumo" kriteriju.

Reply

nauticalis August 22 2009, 10:20:19 UTC
Rytas bent jau Nr.8 turėjo omeny. Jei paaiškėtų... :) Nors ir Nr.3 gal - jei susitikimus laikyti sunkiu darbu, o jų tikrai būta.

Seimo pirmininką renka Seimas - kokie dar kriterijai? Kokį Seimą išsirenkam - tokį geriausią iš geriausių pirmininką ir turim. Aš laikausi liberalaus požiūrio šitame - nereikia jokių kriterijų nustatinėti, o tai paskui išvis nebus ką pirmininku rinkti. ;)

Reply


nauticalis August 22 2009, 10:22:07 UTC
Žiniasklaida jį iškėlė - žiniasklaida ir sumurkdė. Galima sakyti, kad ir pats sau kažkiek padėjo, aišku, bet jei kiekvieną krustelėjimą nušviesti neigiamai - tai ir švenčiausias žmogus atrodys kaip durnelis... :)

Reply

ryst1966 August 22 2009, 13:06:32 UTC
Nu gal vis dėlto šiuo atveju ne pats švenčiausias pasaulyje.

Kita vertus, kaip tik šioje istorijoje nedemonizuočiau spaudos. Valinskas nebūtinai žiniasklaidos produktas klasikine prasme. Jis save kūrė ilgai ir nuobodžiai, jis pats ilgą laiką pats buvo žiniasklaida kažkuria prasme.

Nors galų gale jis pats sukūrė ir savo problemas. Pirmiausiai politines. Taip pat ir savo kaip politiko santykius su spauda dar tuo metu, kai žiniasklaida jį pakankamai ramiai tyrinėjo kaip naują žmogų, paskelbusį apie savo politines ambicijas.

Reply

nauticalis August 22 2009, 13:17:39 UTC
Taigi ir nesakau, kad šventas - antai, Dekalogą kažkiek pažeidė, kai panagrinėji.

Dėl kitko - visiškai sutinku (net neįdomu). :)

Reply

ryst1966 August 22 2009, 15:46:09 UTC
Na, va dar ir Kubilius pasisakė ir tai iš esmės reiškia tą patį (išvertus į žmonių kalbą), ką Valinskui sakė Grybauskaitė.

http://www.delfi.lt/news/daily/lithuania/akubilius-avalinskas-turejo-energingiau-ieskoti-budu-paneigti-mestus-kaltinimus.d?id=23693145

Reply


Leave a comment

Up