Vinita interneto paslaugos:

Oct 05, 2010 04:52

Gal kas naudojatės, esate girdėję ir galite apie tai pranešti? Esu provaiderio pasirinkimo kryžkelėje. Help!

buitis, internetas, informacija

Leave a comment

Comments 6

senis_albinas October 5 2010, 02:04:06 UTC
Meskit greičiau tą Vinitą, turiu dabar Teo šviesolaidį ir vargo nematau.

Reply


gedas October 5 2010, 05:06:36 UTC
aš naudoju Vinitą - nesiskundžiu. Smulkių sutrikimų pasitaiko, bet retai, pakankamai operatyviai sutvarko.
Vakar kaip tik nuvažiavau pas juos modemo pasikeist.
Aišku, su žmonėm galėtų bendrauti lanksčiau. Bet apie Teo net kalba neina - retas kuris gali pasigirti neturėjęs problemų su teo, labai retas, o jau aptarnavimas...

Reply


kamanesduzgia October 5 2010, 07:04:44 UTC
Man kažkada teko dirbti TEO, jie labai atmestinai žiūri tiek į klientą, tiek į darbuotoją. Todėl niekada nesirinksiu TEO.

Naudojuosi Vinitą ir vargo nematau. Po dviejų metų sąžiningo mokėjimo (už tikrai teikiamas paslaugas) gavau nemažą nuolaidą tolimesnėms sąskaitoms. Per trejus metus internetas dėl jų kaltės yra dingęs lygiai vieną kartą. Daugiau absoliučiai jokių problemų nebuvo.

Reply


Vinita rytis_i October 5 2010, 08:30:46 UTC
Jau kokius 6 metus su ja. Problemų buvo nebent kai 1,5 mėn. nesusimokai. Nors pagal kainas/greičius kokie Cgeitai greitesni. Bet dažniausiai tokio pasirinkimo nėra. Na o Teo - dabar darbuose pasikeitėm į naują planą. Pastatė naują modemą, ale kiekvieną rytą neveikia. Gal tai laikinos problemos. Bet jei bandysi šauktis pagalbos, jų servisas - paros bėgy, jei gedimas dėl tavo kaltės, - susimoki... Dar truputis ne į temas, bet apie tą patį. Didžiausias cirkas buvo kai atsisakinėjau stacionaraus telefono. Tris mėnesius vis rasdavo "skolų". Vis vadybibinkė ko nepriskaičiuodavo. Buvau kantrus, sumokėjau ir paskutinę sąskaitą - 5 Lt "už administravimą". Tada pajutau, kad galiu būti laisvas :)

Reply


pumba_lt October 5 2010, 11:46:52 UTC
Vilniuj kokius 10 metų naudojam. greitis geras, aptarnavimas irgi

Reply


Leave a comment

Up