Сьогодні на вечерю..

May 19, 2007 19:19


Бефстроганов із телятини (яловичини*)
*Хоча, це далеко не теж саме, що телятина :(
Продукти: на 750 гр. телятини чи яловичини
2 апельсини
1 грейпфрут
1 цибулина
1 стеблина селери (я не даю, але може хто любить)
2-3 ст.л. олії
150 мл води або бульйону (шо є під рукою)
1 ч.л. суміші чорного, білого та духмяного перців
4 ст.л. сметани
базилік (бажано свіжий, але і сушений теж піде)

  • М'ясо ріжемо тонкими шматочками, обсушуємо на серветці та підсмажуємо на добре розігрітій олії (2 ст.л.). Витягуємо з жиру і кладемо в банячок із термостійкого скла (шоб тримало тепло).
  • Апельсини та грейпфрут чистимо від шкірок, з дольок знімаємо плівки над якоюсь ємкістю, щоб не втрачати сік.
  • Цибулину та селеру ріжемо тонкими пластинками або півкільцями. Тушимо в олії, додаючи бульйон (воду) та зібраний сік. Додаємо перець і сметану, тушимо близько 10хв. Якщо базилік сушений, краще додати його зараз, так він віддасть більше аромату.
  • Додаємо до суміші м'ясо, дольки апельсинів і грейпфрутів, свіжий базилік.
Смачненького :)

Складник: м'ясо, кулінарне, Тип: другі страви, фрукти

Previous post Next post
Up