Дорогою на роботу...

May 27, 2005 08:22

Щоранку, проходячи Міклухи-Маклая, поринаю у спогади чи просто засинаю 5 секундним цілющим сном і потрапляю у дитинство. Тут пряно пахне скошена трава і свіжий хліб, здається літо і на сінокосі дають обід - хрумкі скоринки Хліба і Молоко з пінкою ( Read more... )

бабське, яко львів'янка, друзі

Leave a comment

Comments 4

otar May 27 2005, 06:01:32 UTC
На пам*єтнику Просвіті хлопчик і далі вперто друняє

Ось воно :) Дрочити на Просвіту. Вже навіть не на Молоду Просвіту, як колись! :))

Reply

rysika May 27 2005, 06:06:31 UTC
:))))

Reply


Прогноз nordhausen May 27 2005, 07:43:37 UTC
Дорогою на роботу через 5 років...
Щоранку, проходячи Архистратига Михаїла, поринатимеш у дійсність чи просто прокидатимешся на 5 секунд і потраплятимеш у доросле життя. Тут смердить «МакДональдс і свіже пиво від заводу «Оболонь», здається літо і на базарі продають турецькі сорочки...
Задрипаний будинок райкому знов підфарбовують два сторожі у купі з бодуном, у церкві Московського патріархату, що на набережній шось волає піп, бабуськи клянчать в Бога прощення за скверну думку.
Сьогодні, для різноманітності, вивезли сміття, але на Оболонському тротуарі жахлива купа пластмасових пляшок (певно якийсь бомж розгубив свій скарб, звалившись десь у каналізаційний люк).
Мчать шикарні тачки з мордяками за кермом…

Думатимеш про те, що останніх кілька років, живеш у казковому доброму сні, упиваєшся своїми друзями - до останньої краплі, Приємних миттєвостей так багато, посмішки, погляди, слова, цілунки в щоку на прощання чи потиск теплих рук, не хочеться в глибину серця. І не хочеться прокидатися, йдучи на роботу…

Reply

Re: Прогноз rysika May 27 2005, 07:47:08 UTC
дяк :))*

Reply


Leave a comment

Up