Leave a comment

Comments 15

trina_ka February 16 2012, 08:29:54 UTC
о!!! треба спробувати. тіки от перцю в мене нема, треба з чимось іншим)

Reply

rysika February 16 2012, 08:34:48 UTC
дати ванільного цукру і апельсинової цедри, або краплю вишневої настоянки, замінити 1 ст.л. вершків міцною кавою :))
ще можна поекспериментувати з різдв’яними спеціями - імбир, гвоздика, кардамон, кориця...

Reply


trina_ka February 16 2012, 08:30:33 UTC
до речі, заходьте в гості, чи що) ми нині два дні самі з Тимком сумуємо)

Reply

rysika February 16 2012, 08:35:22 UTC
а що, ми можемо :)) вам краще сьогодні чи завтра :)?

Reply

trina_ka February 16 2012, 08:38:19 UTC
давайте завтра зранку?

Reply

rysika February 16 2012, 08:47:13 UTC
ок :) домовилися :)

Reply


dfaw February 16 2012, 08:31:36 UTC
Ням-ням, теперь терпеть до вечера что бы попробовать ...

Reply

rysika February 16 2012, 08:36:26 UTC
розкажеш чи вийшло :)

Reply

dfaw February 16 2012, 08:44:50 UTC
Ага :)

Reply


ext_949610 February 16 2012, 18:46:35 UTC
А він виходить густим іще гарячим? Якої консистенції набуває охолодженим? У планах празький торт, у мене помадка до нього весь час виходила рідка, стояв у калюжі з шоколаду :( але я готувала її по-іншому.

Reply

rysika February 16 2012, 18:57:48 UTC
Після вистигання вона майже тверда. Ну така, гм... пластиліно-подібна.
Щоб була твердіша, то має бути більше масла і цукру, а менше вершків. Но я не люблю солодкої помадки :)

Reply


jr_co February 16 2012, 21:32:07 UTC
як давно я в тебе не була у гостях...зайшла, а у тебе тут смакота, та ще й на нiч.... ))))
як я люблю гарячий шоколад....як люблю...ммммм...)))

Reply

rysika February 23 2012, 09:13:50 UTC
:))

Reply


Leave a comment

Up