дати ванільного цукру і апельсинової цедри, або краплю вишневої настоянки, замінити 1 ст.л. вершків міцною кавою :)) ще можна поекспериментувати з різдв’яними спеціями - імбир, гвоздика, кардамон, кориця...
А він виходить густим іще гарячим? Якої консистенції набуває охолодженим? У планах празький торт, у мене помадка до нього весь час виходила рідка, стояв у калюжі з шоколаду :( але я готувала її по-іншому.
Після вистигання вона майже тверда. Ну така, гм... пластиліно-подібна. Щоб була твердіша, то має бути більше масла і цукру, а менше вершків. Но я не люблю солодкої помадки :)
Comments 15
Reply
ще можна поекспериментувати з різдв’яними спеціями - імбир, гвоздика, кардамон, кориця...
Reply
Reply
Reply
Reply
Reply
Reply
Reply
Reply
Reply
Щоб була твердіша, то має бути більше масла і цукру, а менше вершків. Но я не люблю солодкої помадки :)
Reply
як я люблю гарячий шоколад....як люблю...ммммм...)))
Reply
Reply
Leave a comment