Ще один смаковик з дитинства

May 20, 2011 08:59




Макарони з сиром з мого дитинства
У довільній кількості:
  • макарони (довільної форми, складу і кольору)
  • вершкове масло
  • кисломолочний сир (жирність на ваш вибір, я люблю з 0%)
  • опціонально, придумалося до вчорашньої вечері - 10-15 шт. фундуку
1. Макарони відварити. Поки варяться макарони розігріти сковорідку. Якщо готуєте без горіхів, то п. 2 можна пропустити.
2. Обсмажити добре розігрітій сковороді фундук (до характерного запаху і потрісканого лушпиння). Пересипати його в полотняний рушничок, розтерти між долонями, щоб позбутися лушпиння. Дрібно посікти. Сковорідку сполоснути.
3. На маленькому вогні  розтопити грудку вершкового масла, добре присолити. Додати горіхи. Просмажити масло до світло-карамельного кольору.

Подаємо: Макарони, масло, присипаємо сиром. Перемішуємо і насолоджуємося.
М-м-м...




У такі моменти мені здається, що маленька я сиджу на тісній кухні за табуреткою, дивлюся на телецентр і квітучі каштани, на стіні сусіднього будинку сваряться горобці, батьки дивляться телевізор у себе в кімнаті, поряд дідусь миє посуд, а бабуся Стефа прасує білизну на дивані...

Рецепт: мій, Складник: сир, Складник: паста, кулінарне, мої залежності

Previous post Next post
Up