тааааак люблю сирник! :) але ні разу не готувала - не вмію :) додала до меморайз у розділ "може колись приготую". є в мене там такий оптимістичний розділ )
Щоб додатково переконатися, що білок не контактуватиме з жиром. Так збивати легше. Якщо білок має контакт з жиром він збивається гірше і не додає потрібного об'єму виробу. Тому збивають не ціле яйце, а білки окремо. За посилання дякую, але мені там нічого не засмакувало.
у мене і лимона не виявилося, проте знайшовся апельсин, цедру якого й потрела. Смакота вийшла. Апельсинова цедра дуже файно смакує з чорно-шоколоданою помадкою. Вопшем, як завжди, я видумую із того що є.
Comments 32
додала до меморайз у розділ "може колись приготую". є в мене там такий оптимістичний розділ )
Reply
Reply
Reply
Reply
П.С. В сирниках часто буває так, що спечений він виглядає рідким, але потім застигає)
Ось тут дуже багато сирників, часто печу звідси http://dreamfood.com.ua/baking/cakes-curd/
Reply
Якщо білок має контакт з жиром він збивається гірше і не додає потрібного об'єму виробу. Тому збивають не ціле яйце, а білки окремо.
За посилання дякую, але мені там нічого не засмакувало.
Reply
Reply
Reply
(The comment has been removed)
Reply
Reply
Reply
Вопшем, як завжди, я видумую із того що є.
Reply
Reply
мммм сирник май лав)))
Reply
Leave a comment