Leave a comment

Comments 32

springfrom May 17 2011, 09:28:23 UTC
тааааак люблю сирник! :) але ні разу не готувала - не вмію :)
додала до меморайз у розділ "може колись приготую". є в мене там такий оптимістичний розділ )

Reply

rysika May 17 2011, 09:30:55 UTC
це мій перший :)) пишаюся, як слон :)))

Reply

springfrom May 17 2011, 09:32:20 UTC
я тобою теж пишаюсь! :) бо для мене це шось захмарне взагалі...

Reply

rysika May 17 2011, 09:36:22 UTC
Ой, ніц захмарного - 10 хв міксером помахати ;)))

Reply


leaves_blog May 17 2011, 09:57:30 UTC
А для чого протирати стінки посуду цитриною?

П.С. В сирниках часто буває так, що спечений він виглядає рідким, але потім застигає)

Ось тут дуже багато сирників, часто печу звідси http://dreamfood.com.ua/baking/cakes-curd/

Reply

rysika May 17 2011, 10:11:30 UTC
Щоб додатково переконатися, що білок не контактуватиме з жиром. Так збивати легше.
Якщо білок має контакт з жиром він збивається гірше і не додає потрібного об'єму виробу. Тому збивають не ціле яйце, а білки окремо.
За посилання дякую, але мені там нічого не засмакувало.

Reply

leaves_blog May 17 2011, 10:13:47 UTC
Дякую! Буду тепер протирати)

Reply

rysika May 17 2011, 10:17:47 UTC
:) На здоров'я :)

Reply


(The comment has been removed)

rysika May 17 2011, 14:16:25 UTC
як будуть питання в процесі - питайся :)))

Reply


lyudisha May 17 2011, 12:12:56 UTC
о! якраз купила сиру - йду пекти:) щоправда в хаті ні цукатів, ні родзинок.

Reply

rysika May 17 2011, 14:15:22 UTC
Родзинки і цукати не обов'язкові. Достатньо додати лимонну цедру або ванільного цукру. А як немає нічого, то теж не страшно :))

Reply

lyudisha May 17 2011, 14:19:06 UTC
у мене і лимона не виявилося, проте знайшовся апельсин, цедру якого й потрела. Смакота вийшла. Апельсинова цедра дуже файно смакує з чорно-шоколоданою помадкою.
Вопшем, як завжди, я видумую із того що є.

Reply

rysika May 17 2011, 14:33:01 UTC
Так, апельсин + сир + шоколад - чудово смачна класика :)))

Reply


lytvyn May 17 2011, 20:18:52 UTC
в закладки))))))))
мммм сирник май лав)))

Reply


Leave a comment

Up