Давно не дивина, що якісь страви приходять до нас із блакитного екрану - з передач, серіалів, фільмів. Інколи, це миттєве бажання і як то кажуть "кохання з перших сладових". Так у нашому меню з'явилася
квасолька з американської кулінарної передачі,
frozen bananas, фантастична паста з пореєм (все ніяк її не сфоткаю),
тайскі страви з "Теорії
(
Read more... )
Comments 19
Тюна салат готую вдома. Це просто капець, яка смакота!
Супер рецепти!
Reply
Reply
Reply
Reply
сама тільки що багету наїлася:))
Reply
От всі вихідні себе балували. На тижні будемо наїдженого позбуватися :)
Reply
Крім того, яйця краще на пів-твердо, чи недо-твердо варити.
Варіант з помідором роблю завжди коли свої помідори достигають. :)
Reply
Ну 7-8 хв, в принципі, хороша консистенція жовтка - він уже не глевкий, але ще достатньо пухкий. А от у 6хвилинних, зазвичай, до ножа липне :(
Reply
Reply
Про американську їжу - стільки фільмів, серіалів і мультів дивимося, що мимоволі звертаєш увагу на те, що ж вони їдять :))
Найколоритніша згадка про egg salad - Футурама, сезон 3, епізод 2.
Reply
неавіщо??? а якщо щоразу різні?)
я ніколи не звертаю, певно, через неуважність)
Reply
Наприклад, я люблю яєшню-очка з рідким жовтком, яєчну кашку з помідором, яйця бенедикт (яйце пашот з голандським соусом, смаженим беконом у підгриленій булочці), варені в мішечок яйця з болгарським кетчупом (його правда вже не купити років 20 як :))), і 7ми хвилинні яйця на твердо.
Це те, що приносить мені задоволення в процесі поїдання.
Все решта я просто їм, коли голодна :)
Або ж звертаєш увагу на інші деталі ;)
Reply
Reply
Leave a comment