Американська кухня (купа калорій і смакоти)

May 03, 2011 18:58

Давно не дивина, що якісь страви приходять до нас із блакитного екрану - з передач, серіалів, фільмів. Інколи, це миттєве бажання і як то кажуть "кохання з перших сладових".  Так у нашому меню з'явилася  квасолька з американської кулінарної передачі, frozen bananas, фантастична паста з пореєм (все ніяк її не сфоткаю), тайскі страви з "Теорії ( Read more... )

Складник: яйця, Тип: салат, Складник: риба, Рецепт: мій, кулінарне

Leave a comment

Comments 19

ja_marjana_mama May 3 2011, 16:13:20 UTC
Дуже чітко про їх кухню ти сказала). Нема сил від неї втриматися!!!
Тюна салат готую вдома. Це просто капець, яка смакота!
Супер рецепти!

Reply

rysika May 3 2011, 19:47:50 UTC
:) так, я правда не розумію тих, де додають до свіжих овочів смажену цибулю :)), але то таке :))) Все інше дуже смачно :)

Reply

ja_marjana_mama May 4 2011, 06:05:45 UTC
Я можу їсти смажену цибулю просто без перерви))) Не їм, ясно що, проте можу))).

Reply

rysika May 4 2011, 06:17:20 UTC
мені вона смакує. Я просто не бачу логічного і смакового поєднання саме свіжих овочів і зелені з нею.

Reply


nataliya May 3 2011, 16:50:52 UTC
дійсно, смачно!
сама тільки що багету наїлася:))

Reply

rysika May 3 2011, 19:48:42 UTC
:) дякую :)
От всі вихідні себе балували. На тижні будемо наїдженого позбуватися :)

Reply


candrika May 3 2011, 17:37:39 UTC
Я тут цікавий спосіб бачила, який змінює текстуру яєчного салату, робить його пухкішим. Яйця сікти не по одному на дошці чи в руках (як це зазвичай робиться для інших салаток), а всі разом прямо в мисці довгим ножем, як січене тісто.
Крім того, яйця краще на пів-твердо, чи недо-твердо варити.

Варіант з помідором роблю завжди коли свої помідори достигають. :)

Reply

rysika May 3 2011, 19:52:18 UTC
Про спосіб подрібнення яєць цікаво, дякую, спробую обов'язково :)
Ну 7-8 хв, в принципі, хороша консистенція жовтка - він уже не глевкий, але ще достатньо пухкий. А от у 6хвилинних, зазвичай, до ножа липне :(

Reply


beherivka May 3 2011, 20:27:52 UTC
і звідки ви все це знаєте - і про 6 хвилинні яйця, і про американську їжу...)

Reply

rysika May 3 2011, 22:58:28 UTC
шестихвилинні яйця - з емпіричного досвіду :))) Це як у тому фільмі з Джулією Робертс і Річардом Гіром - конче знати точно, яким способом приготовані яйця смакують тобі найбільше :))
Про американську їжу - стільки фільмів, серіалів і мультів дивимося, що мимоволі звертаєш увагу на те, що ж вони їдять :))
Найколоритніша згадка про egg salad - Футурама, сезон 3, епізод 2.

Reply

beherivka May 4 2011, 07:43:58 UTC
конче знати точно, яким способом приготовані яйця смакують тобі найбільше :))
неавіщо??? а якщо щоразу різні?)

я ніколи не звертаю, певно, через неуважність)

Reply

rysika May 4 2011, 07:54:07 UTC
Ну це необов'язково мають бути щоразу той самий спосіб.
Наприклад, я люблю яєшню-очка з рідким жовтком, яєчну кашку з помідором, яйця бенедикт (яйце пашот з голандським соусом, смаженим беконом у підгриленій булочці), варені в мішечок яйця з болгарським кетчупом (його правда вже не купити років 20 як :))), і 7ми хвилинні яйця на твердо.
Це те, що приносить мені задоволення в процесі поїдання.
Все решта я просто їм, коли голодна :)
Або ж звертаєш увагу на інші деталі ;)

Reply


yulia_martynova May 4 2011, 09:24:19 UTC
дякую-дякую, саме те що треба для пікніку :)))

Reply


Leave a comment

Up