у мене відклалося в голові, що востаннє я закуповувала олію в "метро" по 8 грн пляшка. коли встигли накрутитися 12 грн - не розумію. але раз Азаров каже, що жити стало краще, то треба вірити.
Я востаннє купувала на початку літа 3 л за 28 грн., тому для мене шоком було те, що уже стоїть 12,30 грн./л. В нас на Мінській, звісно, усе дорожче, але ж блін...
а артек це яка? У нас гречка вже давно не основний продукт, а колись тільки її і їли. Ми крім ячки, ще пшеничну, перлову і кукурудзяну дуже любимо. Офтопом. Я нарешті почали молочний сир (той, який творог), а то у цих поїздках не було можливості. Виникло питання. Його як і овочі даю від 1/2 чайної ложки, збільшуючи на 1/2 ложки щодня. Краще давати до звичної їжі чи після, останньою ложкою?
я і даю до їжі. Мені просто порекомендували спробувати на заквасці сир робити, а на сайті цих заквасок пишуть, що треба після їжі (http://zakvaski.com/prikorm-rules.html). От я і замислилася, може я не так запам'ятала.
Comments 13
Reply
На осінь завжди дорожчає, але цього року якось особливо злосно. Весь ринок гуде про те, що на базах уже ціни підняли.
Reply
Reply
Reply
Reply
Reply
Reply
Reply
масла, пожалуй надо взять больше
Reply
У нас гречка вже давно не основний продукт, а колись тільки її і їли. Ми крім ячки, ще пшеничну, перлову і кукурудзяну дуже любимо.
Офтопом. Я нарешті почали молочний сир (той, який творог), а то у цих поїздках не було можливості.
Виникло питання. Його як і овочі даю від 1/2 чайної ложки, збільшуючи на 1/2 ложки щодня. Краще давати до звичної їжі чи після, останньою ложкою?
Reply
Reply
Мені просто порекомендували спробувати на заквасці сир робити, а на сайті цих заквасок пишуть, що треба після їжі (http://zakvaski.com/prikorm-rules.html). От я і замислилася, може я не так запам'ятала.
Reply
(The comment has been removed)
Reply
Leave a comment