Nov 05, 2010 18:41
девочки, поделитесь любимыми простыми рецептами!
я вот если готовлю - то либо рис, либо картошку. хочется чего-то нового.
рецепты нужны без мяса и простые. из доступных продуктов.
заранее спасибо:)
їжа,
поточне,
жіноче
Leave a comment
Comments 11
хочеш узнати сікрєт ДЄВОНЬОК?)
Reply
ну давай)
хоча грибну я сама теж готую інколи, але облом суп варити((
Reply
Береш картоплю, чистиш, заливаєш великою кількістю води і ставиш варити. Береш гриби (в мому випадку були печериці) нарізаєш і кидаєш на сковорідку, солиш, перчиш, хай собі смажаться. Тим часом нарізаєш дрібно цибулю і додаєш в гриби. Натираєш пару морквин і додаєш в гриби і цибулю. Це все заправляєш якимись приправами, воно трохи все смажиться, потім додаєш у киплячу картоплю. Хай собі все разом кипить. Коли все разом хвилин 7-8 проварилося, можна їсти)
Reply
я її іноді просто наніч в чашці з кефіром замочую (2 ст. ложки, півчашки кефіру). ефект напіввареної. специфічно, але мені подобається
Reply
Вегетрианские http://www.cyberfruit.ru/
Reply
наприклад, у комбінації: цибуля, морква, кабачок, баклажан, буряк.
або: цибуля, морква, цвітна капуста, болгарський перець, помідор.
або: цибуля, спаржа, брокколі, кукурудза, стручкова квасоля.
а ще можна варити гречку/ячку/макарони й додавати реді-мейд - консервовані овочі або летчо ;)
і фруктові салати, звісно! морква, яблука, банани, ізюм, сметана/йогурт/вершки
коли мені ліньки - я просто заливаю сухі злакові сніданки (типу шоколадних кукурудзяних кульок) питним йогуртом
Reply
Reply
мой любимый вариант - лук (мелко), морковка (тертая) на сковородку, баклажаны (кубиками), немного пожарить и залить небольшим количеством воды, чтоб тушилось, в конце добавить порезанные пополам помидорки черри и тушить, пока у них не облезет шкурка. соль, перец.
черри - не патамушта я мажор, а потому что в корее другие сложно достать - но то, что они кислые, важно для окончательного результата, поэтому с обычными наверное будет не так.
Reply
сегодня видела упаковку - 2 синеньких за 30 (!!!) грн!!
Reply
Reply
Leave a comment