1. Forduló - 5. nap: Örökké, az első csobbanástól

Jan 07, 2012 19:00


Cím: Örökké, az első csobbanástól, avagy, ha kupán vág a szerelem

Csapat: Hugrabug - Fluff/Romance

Kulcs: sorsszerű kötelék

Kulcs-szereplő: Cedric Diggory

Korhatár: 12+

Párosítás: Cedric Diggory/Harry Potter

Figyelmeztetések: fluff és vég nélküli romantika

Leírás: Ha az ellentétek vonzzák egymást, talán már nem is kell több tételnek teljesülnie a nagy ( Read more... )

hugrabug, 1. Forduló, sorsszerű kötelék

Leave a comment

Comments 25

lilcsyke January 7 2012, 19:03:02 UTC
ÚRISTEEEN, ÚRISTEEEN, SZERELMES VAGYOK!!! *~* *o* <3-<3 Egyébként is imádom a különös párosokat, mint az már kiderült, de most kész, meghaltam, lefolytam az ágyról, kampec *~* A fejemből távoztak az értelmes gondolatok, és csak lebegek itt, mint egy hülye *-* Azt hiszem, kezdem megszeretni a fluffot, ami tőlem oltári nagy szó *.* ÁÁÁ, ÚRISTEN, CEDRIC ÉS HARRY!!! *o* *Lil újra meg újra meghal* Szerelmes vagyok az édes, zabálni és ölelnivaló Harrybe, és nem is értem, hogy Cedricen kívül más hogyan hogy nem érez ugyanígy??? x.x ÚÚÚRISTEN *~* Az nem elég jó szó, hogy imádom a történetedet, de most képtelen vagyok jobbat kitalálni, mert mikor erőltetni akarom a gondolkodást, mindig felbukkan a fejemben a piruló Harry és a magabiztos, lágy mosolyú Ced, meg hogy ezek mit műveltek ott, a fürdőben... Általában egyébként perverz vagyok, és mondanám, hogy vááá, mé nem 18+??? De akkor már túl tökéletes lenne ez az egész, bár igazából el se tudom képzelni, ennél hogy lehetne tökéletesebb *-* Ced jelleme, ahogy bemutattad őt, milyen elvárásoknak ( ... )

Reply

ashazy May 16 2012, 05:54:35 UTC
Kedves Lil!
Még most is megmosolygom ezt a kritikát. Annyira féltem a visszajelzésektől, és ezt elolvasni egyrészt nagyon nagy megkönnyebbülés volt, másrészt meg kedvet kaptam ahhoz a 18+-os részhez, majdnem. :) Harrybe meg ugyan ki nem szerelmes?!
A Dean-Seamust meg egyszer majd bővebben kifejtem. :D

Köszönöm a kezdő lendületet, amivel végiglelkesítetted a kritikavárást!

Reply


(The comment has been removed)

ashazy May 16 2012, 05:57:06 UTC
Kedves darktulip!

Köszönöm a pontjaidat, örültem, hogy egy külső szemlélőnek is tetszett amit alkottam. Cedric karaktere nekem végig ilyen volt, el se tudnám őt máshogy képzelni. Na jó, egy kicsit számítóbbnak és törtetőbbnek, esetleg, a felnőtt években. Örülök, hogy neked átjött, hogy beleláttad azt, amit én is.
Köszönöm a véleményezést!

Reply


oh... erynnis January 8 2012, 10:05:29 UTC
Szia ( ... )

Reply

Re: oh... ashazy May 16 2012, 06:02:07 UTC
Kedves Erynnis!

Szerintem is ez egy jó páros, nem is értem, az emberek mit esznek a Snarryn. :) Őszintén szólva, amikor megírtam ezt az első részt, még nem voltam benne biztos, hogy életben hagyom Cedricet, mert nélküle is működött volna. De végül nem volt szívem kinyírni, hozzámnőtt a karakter. Harry meg hát Harry, ki ne szeretné, főleg ilyen naívan és édesen?!

Köszönöm a véleményezést, igazán jólesett!

Reply


luxor016 January 14 2012, 21:08:46 UTC
ház/csapatkulcs:10 Tökéletes. :-)
kulcs:9
karakterek:8 Bocsi, Cedric nem tetszett igazán, én csak heterónak tudom elképzelni.
történet:9
egyéni vélemény:9

Reply

ashazy May 16 2012, 06:03:14 UTC
Kedves luxor!

Köszönöm a pontokat! Sajnálom, hogy Cedric nem jött át, azért arra kíváncsi lettem volna, hogy mint karakter, vagy csak a slash téma miatt.

Reply


iek1990 January 15 2012, 14:34:35 UTC
Kedves Író ( ... )

Reply

ashazy May 16 2012, 06:07:41 UTC
Kedves iek1990!

Igen, úgy látszik, megtaláltam a műfajom. :) Köszönöm a méltató szavakat (a pontokat nem kevésbé), örülök, hogy átjött a páros, hogy élvezhető volt. Kicsit rövid: hm, nem szeretem bő lére ereszteni a mondandómat, ezért sem csavargattam tovább. Az egyszerű, világos történetvezetést láttam illőnek a fluffhoz, kombinálásban egyébként sem vagyok jó. ;P
Még egyszer köszönöm, hogy pontoztál!

Reply


Leave a comment

Up