Robin Hood

Sep 04, 2007 10:28

Katsoiko kukaan muu eilen kakkoselta 13-osaisen uuden sarjan avausjaksoa? Kyseessä siis jälleen uusi Robin Hood -sarjafilmatisointi vuodelta 2006 ( Read more... )

robin hood, tv

Leave a comment

Comments 10

teroyks September 4 2007, 07:41:37 UTC
Melkoista kalkkunaa oli, paitsi ei niin viihdyttävää kuin kalkkunan pitäisi. Jotenkin kaikki tyypit näyttivät larppaajilta. Jotkut väittävät, että sarja paranee melko pikaisesti. Saa nähdä; montakaan jaksoa tuollaista kökköä ei kyllä jaksa.

Reply

linblad September 5 2007, 11:55:11 UTC
Luin jostain jonkun arvostelunkin, että tuntuu larppaajien tai muiden entusiastien tapahtuman filmatisoinnilta ja siksi jätin katsomatta.

Reply


arye_sarin September 4 2007, 07:56:58 UTC
En katsonut, mutta tuli otettua talteen, eli aion ehdottomasti katsoa kun ehdin. Arviot ovat olleet aika moninaisia, mutta aina sitä yksi uusi versio Robbarista menee. Uusi leffakin on tulossa vielä, joten ei ne lopu ihan heti.

Mä nappasin jo tuon Gisbornen silloin kun BBC:n sivulla oli ekat kuvat kaikista näyttelijöistä. ; )

Reply

paleann September 4 2007, 08:48:22 UTC
En katsonut, mutta tuli otettua talteen, eli aion ehdottomasti katsoa kun ehdin.

Sama juttu täällä, täytyy ihan periaatteesta katsastaa kun se on sentään brittiläistä tuotantoa... Mä kun luulin ensin että tää on joku amerikkalainen viritelmä.

Reply


topeju September 4 2007, 10:35:46 UTC
Me katsottiin viime syksyllä tuon pilottijaksoa Lontoossa, mutta ei sitä voinut katsoa loppuun asti, se oli jokseenkin hirvittävä.

Reply


yavannie77 September 4 2007, 13:16:05 UTC
Katsoin ja koska lähdin liikkeelle odotuksella, että tämä lienee kökköä, viihdyin ihan kohtalaisesti. Mitäs sitä, jousiammuntaa ja heppoja ja ajoittain melko nokkelaa sanailua. Ja hitunen silmänruokaakin. ;)

Robin ei vaikuttanut ainakaan vielä tarpeeksi karismaattiselta rooliinsa (tosin pilkettä oli silmäkulmassa samaan tapaan kuin Disneyn kettu-Robinilla, plussaa) ja kiinnitin huomiota täsmälleen samaan naisten ylimeikkaukseen. Se vosu siellä kankaanvärjääjän hökkelissä - järkyt kajalit. Enkä mä tykännyt Marianista ollenkaan.

Mut kyllä mä seuraavankin jakson katson. ;)

Ja sit joskus lainaan joltakulta sen kasariversion, kun en ole sitä sitten lapsuuden päivien nähnyt.

Reply

pikku_gen September 4 2007, 13:27:21 UTC
"Ja sit joskus lainaan joltakulta sen kasariversion, kun en ole sitä sitten lapsuuden päivien nähnyt."

Sammakko häär. Jos se keneltä löytyy, niin kiva olisi lainata!

Reply

ivybitch September 5 2007, 10:41:25 UTC
Tarkoitatteko työ nyt sitä Robin of Sherwoodia, jossa pääosassa Michael Praed? Meiltä löytyy kaksi ekaa kautta. Jos ei lähempää löydy niin eiköhän ne täältäkin joskus ja jotenkin sinne siirry.

Reply


linblad September 5 2007, 11:56:05 UTC
Jos joku haluaa lainata sen Skoonelaississit, niin todella suosittelen sitä sekä esteettiseltä että sisällölliseltä anniltaan. Löytyy levylle poltettuna.

Reply


Leave a comment

Up