Маленькая стая уходит в небо.

Jul 28, 2007 23:44

29 липня, у неділю, відїжджає з Києва група Олексія Келіна для здійснення походу 4 к.с. в районі малоходженого хребта Кичик-Алай. Маршрут довжиною 250 км включає в себе проходження нових та дуже забутих старих перевалів у масивах Утор-Шанкол та Торпочати, першо- та другопроходження перевалів та вершин в масиві Кош-Мойнок та Курумди, сходження на ( Read more... )

горы, ледник, друзья, поход, рюкзак, ледоруб.

Leave a comment

Comments 2

rosti4ek August 2 2007, 19:33:31 UTC
Від групи Льоші Келіна надійшло повідомлення: "Все в порядке. Завтра (2.08) выходим на маршрут. Келин."
Передісторія: "Після прильоту групи в Ош виявилось, що робітники аеропорту загубили рюкзак завгоспа, який і доставили лише ввечері наступного дня. Тож вихід і виїзд на маршрут довелось зробити на день пізніше, 2-го серпня. Вільний час група витратила на закупівлю та пакування продуктів, куштування киргизських страв, відвідування базару і музею та інших місцевих цікавинок."

Reply


rosti4ek August 3 2007, 18:39:29 UTC
"Пока ждали наш чумодан - успели и по городу погулять. Сам по себе Ош очень похож на Крым - одно- двухэтажные здания, очень много зелени. Самое большое отличие - это люди. Основное население - это киргизы, но проживают также и узбеки. К внешнему виду относятся очень терпимо - никто не смотрит, что ходим в бриджах… Само население - можно встретить девушку в шортах, но многие женщины носят традиционную одежду - длинное платье и головной платок, изредка можно встретить мусульманок - у них из одежды только глаза видны. Большинство взрослых и пожилых мужчин носят забавные колпаки из войлока, молодежь - кто как ( ... )

Reply


Leave a comment

Up