тю, а то чого? а мені нравицця :) я вперше спробувала під час вагітності рестораційні, а оце недавно знову їла - уже домотворні. а шо тобі не подобається в них?
Те, що вони без смаку. Це ніби пожувати власний язик - нічого не відчув, тільки пожмакав якусь субстанцію в роті. А соєвий соус та імбир на смак просто блювотні.
Рестораційні, в нашому Яппі. Якби я готував суші вдома, то це точно був би плов))) Якимось чином узбеки здогадались додати до рису спеції, хоч вони теж азіати, як і японці.
Comments 13
Reply
Reply
Reply
а мені подобається
Reply
Reply
я вперше спробувала під час вагітності рестораційні, а оце недавно знову їла - уже домотворні.
а шо тобі не подобається в них?
Reply
Reply
а ти, до-речі, сам готував, чи то були рестораційні суші?
Reply
Reply
Reply
Reply
Leave a comment