Visas įrašas su komentarais perkeltas į
http://rokiskis.popo.lt/2009/01/17/e621-aka-natrio-gliutamatas-ir-desros-iki-parduotuveje/ Taigis, mielieji. Kažkaip su žmona užvažiavom šiandien į kažkokią "IKI" parduotuvę Ukmergės gatvėje (2ia Vilniuj, jei ką). Apsipirkti. Šiaip jau "IKI" būnam retai, nes šalimais - "Rimi" ir "Norfa". Taigis. Ir kai ėmėm
(
Read more... )
Comments 50
Reply
Reply
Valgau dabar ispaniškas dešras. Į vieną privaryta baziliko tiek, kad mėsos skonis nesijaučia, o kita kažkokiu baltu šlamštu nutepta (pastaroji skanesnė). Nu nemoka jie daryti dešrų... Bet iš skonio - panašu, jog tikrai be gliutamato: nėra to prieskonio, kuris būna lietuviškose.
Reply
Reply
Atsisakiau dešrų iš viso.
Reply
Reply
reikia gerooookai toliau tuos prekybininkus/gamintojus siųsti.
p.s. dešros prekybentriuose neperkam jau daugiau nei pusę metų. Turguje - įmanoma gauti mažų gamintojų produkcijos, kuri yra dar salyginai švari (bent jau tikiuosi). Ir mėsa turguje dažniausiai geresnės kokybės.
Reply
Reply
Kaip ir gamintojai.
Beje, į pomidorų padažus - Kėdainių konservai E nededa.
Bet tai - išimtis iš taisyklės, patvirtinanti taisyklę :D
Reply
Reply
Reply
Itin ryškus atvejis - visokios "pieniškos" dešrelės arba sasyskos. Gyvas velnias rūšių ir visas daro iš nežinia ko. Tai kartais kokios nors rūšies kai nusiperki būna, paragauji - o ten kažkokios, atleiskite, išmatos smirdančios. Tai taip ir išmeti, nesuvalgęs. Ir ką daryt? Ir nepasiskųsi - atitinka techninius parametrus, nesupuvę... :-/
Reply
Leave a comment