***

Apr 29, 2014 14:59

Трохи часу тому перелякані курки в інтернеті верещали - "Не треба їхати на схід, не провокуйте протистояння!!" При чому верещали як курки на заході, так і курки на сході ( Read more... )

зброя, війна

Leave a comment

Comments 16

barabas_open April 29 2014, 12:23:54 UTC
нарешті дійшло.

Reply


stalker347 April 29 2014, 12:31:19 UTC
Это правильно. Мне кажется, что Донбасс - уже йок. Поздно сюда уже ехать. Думайте уже, как будете защищать Киев. Оружие, в любом случае, скоро понадобится.

С наилучшими пожеланиями из Донецка.

Reply


dobryj_vechir April 29 2014, 12:36:24 UTC
товариші з харкова говорять що їх зливають. теж.

Reply


bell_mess April 29 2014, 12:36:39 UTC
А Рада розійшлася до шостого... :((

Reply


monomate April 29 2014, 12:44:24 UTC
Как и подобает настоящему патриоту-революционеру - он никогда не выезжал за пределы Киева и считает, что его мысли и планы как мысли генерала сразу будут исполняться. Что там, на этом востоке страны всё должно проходить так же гладко как в Киеве.

Не разу не побывав тут и даже не ощутив всю суть настроения людей. А она такова, что люди в вышиванке не объяснят что же дала гос-во Украина человеку за 23 года работы на эту страну. Что же?

А ничего.

Это можно рассуждать сидя в кафешке на Владимирской в Киеве о национальной идее или о новом модной-стильной-молодежной какой-нибудь книго-шеведре, или о том, как Гадюкины выступали в донецке в 98, или как люди пели на Пик. Терции в том же Донецке еще год назад. Хотя на самом деле там тотальная "Шахта номер 8", заходите и смотрите на ютубе, всем рады, да.

Это же так круто быть самым умным не выезжая с Киева, что-то на уровне Тараса Черновола.

Reply

reznichenko_d April 29 2014, 12:52:50 UTC
Слухай ти, уйобок інтернетний. Я приїхав у Київ з Дніпропетровська, - не треба мені пояснювати про "складні настрої людей на сході".

Я поїхав у Крим з одним ножем у перший же день після того, як його захопили московити.

Наших хлопців покалічили ніким не звільнені "беркути" Авакова на кордоні харківської та полтавської, коли хлопці їхали захистити харківський мітинг за єдину Україну.

І у Києві було не "гладко", а у Києві була не одна сотня трупів.

Так що завали свою сучу пельку.

Reply

на донбасі шахти а в києві патріоти dobryj_vechir April 29 2014, 13:19:23 UTC
по-абзацах
1. формування недалекоглядного або як кажуть на росії - хахли тупиє - образу впізнаваного як - патриот-революционер

2. звідси перший абзац це вже доконаний факт який більш деально демострується та підводиться думка що Україна це історична помилка.

3. помилка - тепер це факт.

4. автор великий знавець таких примітивів як - патриот-революционер, пояснює що суть світобачення їх дефектна. тепер найголовніше - за чим приходили, шахта №8. це історія не практичної дефективності світогляду совкового, з його культурою, традиціями менеджменту, а - чари - породження .. автор не каже кого, стає здаватись що якоїсь злої богині "України" яка присудила донецьк на бідування на довгі 23 роки.

5. вже з позиції "бідного сироти" ображеного цими недалекими людьми з їх злими богами, стереотип яких маємо можливість щераз собі добре засвоїти, ледь помітно взиває чи то до справедливої кари з рук своїх богів чи до совісті і милості автора посту.

пс. спасибі давно хотів попрактикуватись у вирівнюванні.

Reply


Leave a comment

Up