Конгресс русских общин: 4 тыс. "хорошо подготовленных бойцов" из Молдавии отправятся на Украину

May 10, 2014 21:30


В редакцию ИА REGNUM поступил текст письма, подписанного председателем Конгресса русских общин Молдавии, лидером Общественно-политического движения "Равноправие" Валерием Клименко, на имя нелегитимного президента Украины Александра Турчинова. Приводим текст полностью:

"Господин Президент!

Вооруженным силам Украины вы отдали приказ убивать граждан ( Read more... )

война, вот так, Украина, Молдова

Leave a comment

Comments 5

mr_asbestos May 10 2014, 15:36:46 UTC
откуда у неправительственной организации в Молдове 4000 бойцов?

Reply

ramst11 May 10 2014, 15:53:12 UTC
Не знаю, возможно это просто слова. Хотя учитывая непростую ситуацию с Приднестровьем подготовленных людей найти можно. А может это будут "вежливые люди под молдавским соусом". Также характерно, что письмо появилось сразу же после визита в Приднестровье и Молдову Дмитрия Рогозина, что не может быть простым совпадением я считаю.

Reply

mr_asbestos May 10 2014, 20:00:32 UTC
дай Бог

Reply


byrbo_rus May 10 2014, 16:01:46 UTC
byrbo_rus May 10 2014, 19:34:41 UTC
День 9 травня 2014 року суттєво відрізняється від інших таких самих свят протягом всіх років української незалежності. На цей раз він випадає на найважчий період в історії української держави. І питання не лише в агресії Путіна, та запланованих ними провокаціях. Питання в тому, чи зможе в таких умовах провести його максимально мирно і безпечно для своїх громадян наша нова влада? Ми пам'ятаємо, як їх називали "урядом самовбивць", урядом людей, які не побоялись взяти в руки важелі влади в умовах, коли кожного дня все може посипатись. Ми пам'ятаємо, як крок за кроком наш уряд розгрібав завали, які лишив по собі уряд Януковича. Але іспит - головний іспит - наша влада складає сьогодні. Вони повинні організувати і святкування, і загальнонаціональний круглий стіл, і забезпечити безпеку ветеранів (їх так мало у нас лишилось), і не дати сепаратистам підірвати ситуацію. Це перше свято 9 травня в умовах війни, і те, що в цей час влада закликала до толерантності - як мінімум заслуговує на повагу.

Reply


Leave a comment

Up