вікна моєї мрії

Apr 22, 2014 12:39

цей запис довго лежав у відкладених - і саме у вівторок, після натхненних великодніх вихідних, захотілося ще чогось прекрасного. великі вікна у квартирі - це для мене практично вимога номер один. я зі своєю кімнатою на несонячній стороні, де ще й балкон і темні штори їдять світло, страждаю від його відсутності. тому мрію про великі і світлі вікна, ( Read more... )

inspiration, нетрощі, знахідки

Leave a comment

Comments 6

слабкість до вікон mezarecordija April 22 2014, 10:50:35 UTC
м) не скажу, що обділена світлом (якось так складається, що вже втретє вікна виходять на сонячну сторону), однак, мене неодмінно до них вабить і теж назбиралася низка вимог до "ідеальних" вікон: великі, так, було б чудово, якби місцями вітражні, з широкими, зручними для сидіння підвіконниками і аби їх зручно було відчиняти.

а змінити штори чи взагалі від них позбавитись може частково покращити ситуацію. чи це проблема?

Reply

Re: слабкість до вікон rainy_lily April 22 2014, 11:00:34 UTC
теж мрію про диван-вікно, але наразі у мене стіл-вікно, я там малюю і пишу))
фішка зі шторами у тому, що ми з мамою їх довго вибирали, вони ідеально пасують до кімнати по кольору, але ступеня темноти ми не врахували. а тепер купувати нові мама не дуже хоче - бо то знову підшивати, ну і старі ж ще хороші, нашо нові) конфлікт поколінь, хоча в принципі можна було б шось подумати, але основні проблеми відволікають від темних штор в кімнаті, тому униваю час від часу, а потім забуваю) хоча я взагалі за те, щоб без штор, але таке теж не проходить, чоловік проти)))) ше трохи поуниваю , а потім може шось та й почну робити)

Reply

Re: слабкість до вікон mezarecordija April 22 2014, 18:12:21 UTC
коли трапиться мій омріяний переїзд, який гарантує звільнення від старших поколінь, планую перейти на якусь подобу саморобних ролетів, які не їстимуть так простір.
щось на кшталт http://biznes-pro.ua/news/1892_86015e4b.jpg

Reply


fabula_ameli April 22 2014, 15:07:50 UTC
так багато простору...в мене з коханим теж слабість на величезні вікна...

Reply


beautifullady22 April 22 2014, 17:38:55 UTC
а мені затишно біла стандартник, таких, як колись були у селі. а великі асоціюються з офіційним приміщенням, типу університету чи роботи...

Reply


filosoftka April 25 2014, 17:52:47 UTC
О так, великі вікна і багато світла і багато простору....мрія.

Reply


Leave a comment

Up