Irréversible

May 18, 2007 00:11

It's been the second time in my life that I've seen Caspar Noé's Irréversible. Ági saw it for the first time. When it was over, the first thing she said was that she wished she'd never seen this movie. I could only say that I wished I hadn't, either. Ever.

movie

Leave a comment

Comments 5

silver_ivy May 18 2007, 03:54:54 UTC
whats the story? you made me curious! hah.

Reply

almost___normal May 18 2007, 13:07:18 UTC
hát ezt nehéz elmondani... egy erőszakolás utáni bosszúállás? egy kapcsolat? vagy valami ilyesmi. annyi minden, hogy nem lehet összefoglalni. azzal kezdődik, hogy a fazon megy megverni a faszfejet aki megerőszakolta a nőjét. és visszfelé mutatják a jeleneteket, tehát egymás után, hogy mi történt előtte. és NEM akarod látni, hidd el. ha igen, magadra vess. (mint én.)

Reply

almost___normal May 18 2007, 13:14:12 UTC
na még annyit, hogy engem tomi felkészített, hogy borzalmas lesz. elmondta a sztorit is, tehát nem volt meglepetés. és még így is volt jelenet, amit nem bírtam végignézni, pedig ilyen sztem még sosem fordult elő velem, és még így is felülmúlta a borzalomhoz fűzött várakozásaimat (egy jelenettől eltekintve nincs benne vér, vagy horror, nem az a borzalom benne, lelkileg borzasztó). utána nem bírtam aludni, és még ma is sírnom és ölnöm kell egyszerre, ha eszembe jutnak a jelenetek. és eszembe jutnak, folyton, hogy rohadna meg, bárcsak ne láttam volna.

Reply

silver_ivy May 19 2007, 13:07:30 UTC
meg jobban felkeltetted az erdeklodesemet. ;p

Reply


Leave a comment

Up