Daug plovo

Aug 17, 2010 00:27

Praėjusį savaitgaly, teko garbė viename renginyje gaminti plovą. Daug plovo. Girdėjęs, kad uzbekai turi ir 400ltr. kazanus. Aš deja kazano tokio neturiu, bet gavau 60ltr. 'nieržaveikos' puodą. Ir turėjau tris pagalbininkus: du prie plovo, vieną prie laužo :).

Read more... )

ryžiai, plovas, maistas

Leave a comment

Comments 4

tmv anonymous September 8 2010, 08:32:26 UTC
na ir kaip gavosi ? ar pačiam teko ragauti :)

Reply

Re: tmv pozherukas September 16 2010, 14:25:29 UTC
Spėjau šiaip ne taip :) O gavosi geriau nei pernai, bet aišku visada norisi dar geriau. Nors manau, kad pavyko plovas iš esmės, jei ką buvo galima pagerinti, tai jau smulkmenos ir plonybės. Kitą kartą ryžius galima pabandyti kitus - 'asian'. Bet jie brangesnis bent pusantro karto. O su tarkim devzira, net nepasirašyčiau tokiomis sąlygomis daryti. Dar buvo galima ilgiau zirvaką pavirti, ankštinių aitriųjų pipirų įdėti zirvaką (pamiršau tiesiog šį kartą).
p.s. Namie įsitaisiau rimtą šašlykinę, kur mano 21ltr. kazanas gražiai užsideda. Reikia progos ir galėčiau, kokia 50 porcijų gero plovo padaryti.

Reply

tmv anonymous September 17 2010, 07:12:31 UTC
pamačiau recepte citrinas, tai norėjau paklaust ar dėjai jas todėl, kad raugerškio nedaug dėjai (man taip atrodo tokiam kiekiui) ar dėl kažkokių kitokių skonio privalumų ?

Reply

Re: tmv pozherukas September 18 2010, 10:44:41 UTC
Gal kiek gaila buvo visus turimus raugerškius sudėti, o antrą jau pripratau su citrina - irgi skanu ;)

Reply


Leave a comment

Up