особливості весняного меню

Mar 08, 2010 11:49

.. наче в фільмі "Ейфорія", якого ніколи не бачила, але багато уявляла ( Read more... )

кіно, сни

Leave a comment

Comments 1

stuntmannmike March 9 2010, 09:46:32 UTC
Останні три дні я снідав, обідав, і вечеряв фільмами.
Раціон був різноманітним, але дуже апетитним:
в Суботу це були "Булліт" на обід і "Волл Стріт" на вечерю.
В Неділю "Зникаюча точка" на сніданок, "Вкрасти за 60 секунд" (не той напівфабрикакт з Анджеліною Джолі і Ніколосом Кейджем, а оригінальний рецепт) і вже добре знайомий на смак "Десперадо" на вечерю.
Понеділок я розпочав з "Темно-синій, майже чорний" (белісімо!!!), пообідав "Італійським пограбуванням" (британський варіант приготування, а не голівудський) і повечаряв "Хостелом".
Найкраще смакував вже не раз скуштований "Десперадо", найцікавіший смак виявився в "Темно-синій, майже чорний" (прекрасна страва!) "Італійське пограбування" теж дуже добре, як і "Зникаюча точка". Все решта - ок...
"Хостел" хороша страва на ніч, якраз пасує до пори, але відрижка від нього відчуваєється ще до сьогодні...

Reply


Leave a comment

Up