Миколайчиковий флешмоб. ЗАПИС ЗАКРИТО!

Nov 14, 2014 20:38

АПД: Запис закрито, але в мене ще немає адрес від green_kate та sasha_snu. Дівчата, я чекаю до вечора п'ятниці, а потім починаю формувати пари. Не зволікайте, бо почнемо без вас.



Вчорашня лотерея від happy_julia навела мене на таку думку. А що як влаштувати святковий флешмоб на Миколая? Але вітати не один одного, а діточок. В нас же у всіх є, якщо не свої діти, то племінники, похресники, діти друзів... Оскільки Миколай приносить цукерки (всі ж дітки в нас слухняні? Чи комусь лозинку прислати? :)), то в конверт разом з листівкою кладемо шоколадку чи формовий пряник, чи ще якусь смакоту, яка дістанеться адресата неушкодженою (шоколадні зайці, наприклад, не підійдуть, бо просто поламаються у дорозі). Сума подарунка - до 30 грн., відправляємо рекомендованим листом (коштує, здається, 5,40 грн).
Організаційно я це бачу так:
1. в коментарях пишете ім'я дитини/дітей та її/їхній вік;
2. побажання щодо подарунка - солодощі (якщо шоколад - молочний чи чорний, з горіхами чи ні тощо), записничок, олівці, маленьку книжечку (щоб помістилася в конверт);
3. скільки "миколайчиків" хочете відправити;
4. через вартість пересилки обмежуємося Україною.
Думаю, буде справедливо, якщо ви хочете, щоби подарунки отримало, наприклад, двоє дітей, то і ви самі відправите два "миколайчика".
Ну що, хто зі мною? Заявки чекаю до 25 листопада, адреси шліть в приват. До 1 грудня я відправлю всім учасникам їхніх адресатів, а ближче до 19 грудня створю тут пост для звітів.
Оскільки подібну річ я влаштовую вперше, то прошу підтримки більш досвідчених учасників: що важливе в організації я пропустила?

флешмоб, добрі справи

Previous post Next post
Up