тим часом на Шулявському стихійному звалищі,

Feb 15, 2013 16:13

точніше на його ділянці (2) ситуація повертається до попередніх масштабів. щоправда, проведено реформу: сміттєві баки виїхали на звільнений від сміття майданчик (1), так що тепер знову заповнюватися буде і він. а наразі картина на ділянці (2) виглядає так



ось приблизна мапа звалища (станція метро та базарчик трохи правіше)



нагадаємо, кілька днів тому майданчик (2) виглядав так. початок істоії про Шулявське стихійне звалище - тут.

тупі комунальні служби міста Києва, очевидно, не розуміють, що це фактично єдине сміттєзвалище всього стихійного базарчика коло метро Шулявська. два сміттєві баки з ним в будь-якому разі не справляться.

до речі, з огляду на те, що значна частина сміття - це папір ("Преса України"!) варто було б встановити там ще й контейнер для неорганічних відходів. але оскільки це надто складна думка для розуміння наших комунальних дебілів - маємо що маємо, тобто - стихійне звалище серед міста.

до інших сміттєвих новин. тупі київські комунальники явно не врубають, що "антитерористичні" смітнички виробництва Австрії треба не просто встановити, їх треба ще й випорожнювати і (о жах!) мити! ось результат



редакція "Полярного Птаха" і надалі ознайомлюватиме вас із життям та пригодами київського сміття, бруду, гівна та комунальних служб.

Київ, світлини, bl-ustrij

Previous post Next post
Up