Козли заважають жити не лише Януковичу, але й "Відсічі"

Jun 23, 2012 13:47

Пам'ятаєте, я написав пост про чергову тяп-ляп листівку руху "Відсіч"? Здавалося б, цей самий рух мав би якось відреагувати: пояснити свою точку зору, або навпаки - врахувати зауваження і подякувати за критику. Звісно, якщо "Відсіч" взагалі цікавить думка якогось-там блоґера. З'ясувалося: думка цікавить. Щоправда реакція дуже своєрідна:




Відома активістка навіть вже перевершила Віктора Андрійовича з його "Перед мордою того журналіста постав той рахунок" і впритул наблизилася до Віктора Федоровича з його "Козлы мешают нам жить". А уявіть собі таку фантастичну ситуацію: еліта "Відсічі" приходить до влади. І от якісь журналісти починають критикувати цих діячів... Гадаю, плювками тут вже не обмежиться і Таращанський ліс поповниться новими цікавими артефактами. Проблема загалом полягає в тому, що психологія деяких "демократів" анітрохи не відрізняється від психології нинішньої влади. Хамство, нечутливість до критики, споглядання себе в дзеркало крізь рожеві окуляри.



Цікаво, що відома активістка переконана, що коли вже я взявся "п...іти" (до речі, що там замість крапочок?) то листівки я не пишу і не клею. Але якби навіть не писав і не клеїв - що, мені це не дає права критикувати тих, хто це робить неякісно та шкідливо для країни? Гаразд, то яке тоді право ця сама активістка, яка ніхріна не досягла у блоґерстві, має право критикувати мене, афіґєнно крутого тисячника? Хай іде, створює собі ЖЖ, наповнює цікавим контентом. А гнівні коменти писати - не мішки носити.

Poll висновки

krytyka, опитування

Previous post Next post
Up