Livejournal
Log in
Post
Friends
My journal
photus
перший раз
Jul 09, 2011 21:59
hand-made-хліб з hand-made-борошна
(
Read more...
)
житіємоє
,
кулінда
,
фото
Leave a comment
Comments 16
Next
w1ndg1rl
July 9 2011, 19:06:54 UTC
круто, я только в мультиварке пекла. но там почти всегда клейковатая серединка получается, девайс такой
Reply
yemeliana
July 9 2011, 19:08:09 UTC
боже, як гарно. обожнюю такий хліб!
а хенд-мейд-борошно - наскільки і хто хенд-мейд його?
Reply
photus
July 9 2011, 19:10:36 UTC
ой, це десь у Франківську роблять, мелють в жерновах.. борошно виходить темне, непросіяне, дуже ароматне. нам друг привіз, можу розпитати, якщо треба
Reply
yemeliana
July 9 2011, 19:35:14 UTC
на жаль, не маю змоги зараз пекти. то буду лише на ваші смачні фото дивитися )
Reply
umka_i
July 9 2011, 20:16:37 UTC
Ты для меня - герой)вот теми вот руками - свой собственный хлеб!!! вот это да!
Reply
photus
July 9 2011, 20:18:39 UTC
Ксюш, я уже года 4 зрела и хотела спечь и вот наконец созрела )
попробуй! это тааак клевоооо ) и ароматно ужасно просто )
Reply
umka_i
July 9 2011, 20:26:51 UTC
я не дружу с мукой, тестом и всем, что с этим связано) пока не готова)
Reply
photus
July 9 2011, 20:27:29 UTC
научим 8)
Reply
Thread 8
ledilid
July 9 2011, 20:30:51 UTC
Ой, як смачно виглядає! Так домашнього хліба захотілося з парним домашнім молочком...
Reply
photus
July 9 2011, 20:31:59 UTC
робиться це значно легше, ніж здається )
Reply
yulia_martynova
July 10 2011, 13:51:40 UTC
круто :))
а, може, пекти трошки довше при трошки нижчій температурі?
Reply
Next
Leave a comment
Up
Comments 16
Reply
а хенд-мейд-борошно - наскільки і хто хенд-мейд його?
Reply
Reply
Reply
Reply
попробуй! это тааак клевоооо ) и ароматно ужасно просто )
Reply
Reply
Reply
Reply
Reply
а, може, пекти трошки довше при трошки нижчій температурі?
Reply
Leave a comment