Leave a comment

Comments 15

donbassrus May 23 2016, 07:40:54 UTC
Поздравляю

Reply


dexteriuzs May 23 2016, 08:48:23 UTC
Треба було викинути.

Не варто корстуватися ворожими грошима.

Ці гроші вбивають дітей нєдаросії.

Reply

ganana May 23 2016, 10:44:47 UTC
Тим, хто живе на звільнених від нацистських бандерівских банд територіях України, сам Бог подає. А тим, хто служить антинародній Хунті і лиже жовтий чобіт натовського полковника, - лише ганьба та ненависть людська.

Є відчуття, що найтяжчий період кризи минув, а тому з надією будемо дивитися у майбуття:-)

Reply

dexteriuzs May 23 2016, 11:27:30 UTC
Досить брехати. Нема тут ніяких американських полковників. Своїх вистачає.

Хоча згоден, американці зараз наші союзники, які не дають хуйлу загарбати усю Україну.

Я за розмежування по лінії фронту і лугандони роблять, що хочуть. Але там при владі кацапські фашисти, яким мало лебенсраума. Ну нічого, будемо воювати далі.

Reply

ganana May 23 2016, 18:49:46 UTC
Послухай, хлопчик, насчёт "воювати" ты лучше не возбуждайся, потому что тебя вот эта девушка, хозяйка блога, сделает на раз из любого вида оружия. И будет тебе бо-бо. Ферштеен?

И потом, ты зря болтаешь о том, что ты выступаешь "за розмежування по лінії фронту і лугандони роблять, що хочуть". Тебе же СБУ завтра политику пришьёт! Что ты, мол, на вражеских блогах выступаешь за то, чтобы отказаться на пользу врагам от "исконно украинских территорий". И нагрянут к тебе домой дяди в штатском, а завтра в новостях расскажут про очередную перемогу СБУ: затримали, мол, агента сепаратистов, и вылучили у него зброю, наркотики, и портрет Путина. Ты этого хочешь?

Так что не надо тебе, хлопчик, ни воевать, ни по разным блогам думки свои выкладать. И ещё совет: поменяй адрес и телефон, а блог свой поставь на предохранитель. На всякий случай.

Reply


donetsk_elenka May 24 2016, 03:26:02 UTC
Ната, котенок нужен тебе или другим надежным добрым людям, чтоб не бросали? спроси, а. у меня два двухмес. котенка крупных и боюсь на улице раздавать лишь бы кому, ласковые очень девочка и мальчик, прививки даже сделала им, повторную оплатила уже врачу наперед. Вот бы Святой Николай помог им устроиться в добрые ручки!

Reply

perepelitca May 25 2016, 10:49:36 UTC
У меня уже есть, про других не знаю. Скоро и мне щенков наше дворовой собаки пристраивать придется(родители:коллиовчарко+шото гончее)

Reply

donetsk_elenka May 25 2016, 17:34:40 UTC
коллиовчарка это супер

Reply


Leave a comment

Up