Передбачення на 2013 рік - Україну може чекати зміна устрою

Dec 31, 2012 16:07

На корпоративі виступала в ролі Касандри, поки народ пив-гуляв-танцював, я задивлялася в майбутнє - усім бажаючим напередбачала з картами. Тож сьогодні - гулять так гулять - публікую те, шо побачила для України. Це було опублікавано в "Теленедели.Гороскопи". Намагалася якось пдф звідти всунути - не вийшло. Довелося в текстовому форматі... Головне памятати - що життя - це не кінострачка з визначеним, але ще не проявлеим фіналом, а багаторівнева компютерна гра. І лише від нас залежить швидкість і якість проходження цих рівнів.

Рік, що минає, був для країни не надто сприятливим. І грядущий, м'яко кажучи, видасться дуже непростим.
Але то все на добре, адже складнощі і даються нам для того, аби стати сильнішим. Тож зараз у нашої країни, і в кожного з нас, таке завдання - пережити кризу, видертися, зрозуміти уроки і піти далі.
Тут важливо пам'ятати про те, що потрібно завжди бути в хорошому настрої і які б лимони нам життя не підсовувало, слід навчитися робити з них лимонад, а не страждати від надлишку кислоти в раціоні.

Січень 10 Фортуна П. Місяць, коли фортуна від нас відвернеться, буде відчуття кризи, падіння, програша загального занепаду. Можливі конфлікт всередині країни.

Лютий 6 Закохані У цьому місяці буде зроблений якийсь вибір, рішення, яке переведе країну н новий шлях розвитку. Можливо, крок пов'язаний з політичним устроєм, може кардинальна зміна Конституції аб народження федерації.


Березень 2 меча П. Глухий кут. Все немовби стоїть і не може зрашити з місця, не може вирішити в який бік рухатися.

Квітень 6 мечів П Старт до нових вершин і прогресу немов би на певний час відклали. Можливі трагічні події, які сколихнуть всю країну, більшість може охопити безпорадність і апатія.

Травень Туз чаш. У багатьох в цей період немов просвітління наступить, відкриється серце і настане щаслива пора виконання мрій. Тут уже буде відчуватися прогрес і рух.

Червень 14 помірність. Пройд під знаком тихого щастя. Багато хт згадає про душу, самообмеження ощадливість, хтось знайде заспокоєнн в тихій радості буття.

Липень 15 Диявол. Можливо найважчий місяць у році. Незважаючи н літню спеку і спокій, багато хто відчу тривогу, острах за своє життя, стра поневірянь. Чекають важкі випробування можуть бути, пожежі, руйнування, словом випробування твердості характеру віри.

Серпень 9 Відлюдник П Захочеться сховатися, усамітнитися Покопатися в своїх мотивах і прагненнях розібратися у власних переживаннях ось головне завдання серпня. І, звичайн ж, належить знайти шляхи заспокоєння опору в житті, вирішити сімейні проблеми.

Вересень 8 жезлів. Принес новий погляд на життя. Причому, раптово Можна тільки дивуватися швидкості змін які будуть відбуватися і в світі, і головах у людей.

Жовтень 17 зірка. Чергов світла смуга. З'явилися нові перпектив у розвитку, зірки, люди і країни прихильн до нас, з'явилося розуміння того, куд ж ми рухаємося.

Листопад 7 чаш. Місяц мрій. Визначаємо шляхи розвитку, щоправда в більшості своїй ці мрії так і  залишатьс мріями, які поманять, але в декого прост не вистачить сил досягти бажаного.

Грудень 5 Іерофант. Вс передумови укладення якогось договору який дещо змінить статус країни, якийс союз, можливо, щось на зразок черговог СНД або СРСР.

Яко буде Україна в 2013 році за головним напрямками

Особистість Королева чаш. Україн - як була дівчиною відкритою і злегк наївною і лагідною, такою і залишитьс в 2013 році. Трохи романтичною та мрійливою що піклується більше про інших, ніж пр себе. Дещо легковажна "білявка" що не завжди розуміє причини проблем але, загалом, добра і душевна.

Гроші 9 Пентаклів П Особливого достатку і добробуту н очікується. І самим заробити складно і марні надії на те, що хтось щось дасть Кожен буде сам за себе.

Сусіди Паж жезлів З найближчим оточенням, з сусідами на пощастить, і самі будуть жити, і Україн не дуже кров псувати, словом, вторгнен не очікується, будемо жити з сусідам дружньо.

Внутрішн справи. 21 Мир П А от всередині країни буде застій. Пр прогрес поки не йдеться, начебто вс тихо і спокійно, але розвитку н спостерігається, все немов завмерли очікуванні чи то кращих часів, чи т конфлікту, щоб вирішити давно назріл проблеми.

Дозвілля задоволення. 10 Чаш Головні розваги в країні - родина т діти, кожен буде в своєму тісном маленькому світі розважатися, вітчизняни шоу-бізнесом по міру сил насолоджуватися.

Житт еліти, служіння нації. 9 чаш П Чиновники - ті хто мають піклуватис за громаду - продовжать своє служінн самим собі, набивання власних кишень Всі проблеми через марнославство пожадливість, ненажерливість.

Міжнародн відносини. 8 пент П Не дуже-то хочуть в міжнародном співтоваристві бути нашими партнерами Грошей нам не дають, у інших країн свої проблем повно, що б ще в наші вникати так що доводиться тільки на себе розраховувати.

Проблем здоров'я. 13 Смерть П. Загальни стан здоров'я буде залишати бажат кращого. Для більшості характерна якас спустошеність, депресії, відчутт безсилля, страх перед майбутнім.

Релігія духовне життя. 5 жезлів П. Ту миру поки не буде - спостерігаютьс якісь конфлікти через дрібні чвари.

Успіх у виробничій сфері. 9 мечів П Проблеми у цій сфері закінчуються, видн світло в кінці тунелю. Робота буде, для більшості це буде поки лиш усвідомлення подальших перспектив.

Здійсненн сподівань. 8 мечів. Буд чимало перешкод, багато обмежень - я зовнішніх, так і внутрішніх. Криза н вулиці, тож доведеться тугіше затягнут пояси - перехід до кращого життя буд досить тривалим.

Можлив проблеми. 5 Пентакль. Бредемо дивлячись собі під ноги і перспекти не бачимо. У цьому-то і проблема, що нема ясної мети, до якої всі б прагнули...

загалом весь рік пройде під знако терпіння - випал карта 6 Пентаклів. Н цього-то нам не позичати. Тугіше пояс затягуємо, громадяни, миттєвог процвітання поки не буде, так що пок терпимо і чекаємо. А потім, як справжні українці, спалимо кривдникам хату...

передбачення, карти Таро, 2013

Previous post Next post
Up