"а я всьо чащє замєчаю.."

Aug 29, 2012 16:30

Якась блін тенденція об"явилась в френдстрічці: перепост якогось гнєвного поста якогось блогіра про то, як нада жить. Якоїсь гнєвної баби, яка щітає себе настоящщою женчіною і розказує, які фєміністки не праві, якогось молодого парня, який каже, шо старушок нада уважать, і підкреслює, шо йому вот має бути несвойствєнно в сілу його возраста уважать ( Read more... )

стєкловата

Leave a comment

Comments 4

caca August 29 2012, 14:07:54 UTC
прікрасний пост! аж настраєніє покращилось.
піду і я шота з"їм, бо о шостій ранку прокинувся від голоду, блядь...
не їжте на ніч, не їжте на ніч, бо врєдно!
а прокидатись о 6 ранку палєзно дохуя, еге...

Reply

panyanka_2 August 29 2012, 14:19:24 UTC
я вон вчора прочитала в якомусь бабському журналі, шо дієтологи совєтують женчінам їсти не пізніше ніж за 8 (!!!) годин до сну. вот єбанулись вони там всі, їйбо. коли їсти то?

Reply

caca August 29 2012, 14:57:37 UTC
та це все хуйня, я от колись на цю тему щось боссу моєй курочки перднув, а він спокійно так каже - вапше-то, саша, дрєвній чєловєк після того як їв, лягав спати, бо робити йому більше було нічого. прокинувся, виліз з печери, пішов шукати мамонта, забив мамонта, з"їв - лягай спати, так шо всі ці балачки на тему не їжте перед сном - це сабача хуйня.
іміно сабача, подивись на всіх, ВСІХ без винятку тварин, шо вони роблять після того як пожруть? спать лягають! ти десь бачила шоп пес після обіду хвізкультурою займався?

Reply


featar August 29 2012, 18:17:49 UTC
Прально, нєхуй перепощувати, треба свої писати.

Пєльмєні --- ета харашо.

Reply


Leave a comment

Up