Флячки

Apr 01, 2010 20:08

2,5-3 кг сирого волового рубця (то такий коровячий шлунок, якшо хто не знає ( Read more... )

зупка, смачне щось

Leave a comment

Comments 19

olhica April 1 2010, 17:29:34 UTC
як я люблю рубці готові... а не на власній кухні :)

Reply


ex_lana_svi April 1 2010, 18:09:59 UTC
О,лишень сьогодні зранку читала ще рецепт з рубців, але там така томатна зупка

Reply

pani_stefa April 1 2010, 20:11:44 UTC
та я власне від вчора їх варила а сьогодні зранку прочитала і думаю - а чого б то не написати (:

Reply


anirffa April 1 2010, 18:39:52 UTC
Ойяй!! це ти на ранок готувала?? ))) в мене б терпіння не вистачило...

Reply

pani_stefa April 1 2010, 19:55:01 UTC
ні, не на ранок. з такими темпами як воно готується - від вчорашнього вечора - якраз сьогодні на вечір приготувалось.

Reply

anirffa April 2 2010, 07:27:06 UTC
))) гг ну напевно воно того варте)

Reply


pristalnaya April 1 2010, 19:48:19 UTC
Дякую Вам дуже! Нагадали кухню моєї бабці! То було файно...

Reply

pani_stefa April 1 2010, 19:53:01 UTC
рада, що сподобалося (:

Reply


diversey_ua April 1 2010, 20:01:40 UTC
я люблю флячки як зупу
але самі іменно рубці не можу проковтнути хоч би шо
осьмінога чи слимака якогось понімаєте з'їм, а рубець нє

Reply

pani_stefa April 1 2010, 20:06:20 UTC
((:
ну а як тоді їх "любити як зупу"?

Reply

diversey_ua April 1 2010, 20:15:55 UTC
ну я просто юшку з'їдаю окремо наскіки можна і всьо )))

Reply

pani_stefa April 1 2010, 20:26:26 UTC
аааа... збоченець (:
хоча я розумію, як це. я наприклад не можу з*їсти рака...

Reply


Leave a comment

Up