Leave a comment

Comments 13

7eon December 22 2008, 17:17:35 UTC
бабцю, а шо то э: "Халапена"?

Reply

pani_stefa December 22 2008, 17:20:41 UTC
то такі короткі грубі червоні острі перчики. я їх смажу на оливковій оливі і потім мариную.

Reply


almondd December 22 2008, 18:54:41 UTC
...и туда же мелко помидорчик - мммммммм

Reply

pani_stefa December 22 2008, 18:59:13 UTC
не було в мене свіжого...

Reply


barabolka December 22 2008, 20:02:33 UTC
авокадо ще можна взагалі без приготування їсти: кусок хліба (бажано темного кольору), викласти на нього м'якоть авокадо, посолити, притрусити приправою з кількох травок - дуже смачно!

Reply

pani_stefa December 22 2008, 20:34:58 UTC
хм... в мене єдина смакова асоціація з авокадо - мило... (:

Reply

barabolka December 22 2008, 20:48:12 UTC
тому і травки :)

Reply

zumka March 13 2009, 15:26:00 UTC
та та та
дуже смачно! але треба, щоб хтілося жирного - в авокадо жирів бааагато корисних

Reply


disassembler December 23 2008, 08:37:34 UTC
Я как-то пытался в пост салат из авокадо сделать. Ох и дрянь...

Reply


zumka March 13 2009, 15:25:03 UTC
а якщо в тому залишити кісточку, то соус не буде чорніти (бо авокадо на повітрі чорніє). мені посол Перу розповів!

Reply


Leave a comment

Up