так! Былі атрыманы невядомыя (хутчэй Вірджынія) і геерцагавіна флор. Пасадзіў з 20 кустоў, ўсе прыняілся і выраслі нягледзячы на наш северны клімат. Таміў паміж рамамі ў савецкім стандартным вакне. Пасля марынаваў ў скрутках. Марынаваў тыдзень на настіойке чарнаслівяной ў духоўцы і нарэзаў. Пасля тыдзень ферментацыі ў той жа духоўцы. Атрымаўся мяккі смак троху паднобны да кавендзіша. http://cs406425.userapi.com/v406425223/3ae6/yB5ebJStpgo.jpg Ў выніку 2 літровыя слоікі табаку. Троху пусціў на снафф. Зараз толькі ён і застаўся. Астатняе жортстка скурана і пачастована.
дзякуй за насенне. Мо ёсць чыстая вірджынія сёлета?
Оце так майстерна робота! Спробую повчитись - бо обробляти тютюн не навчився. Що таке "скрутки" ?
Чистоти сорту гарантувати не можу - коли починав, не поцікавився, а тепер маю з року в рік насіння того, першого, сорту, чи то Вірджінія, чи то Сабалч, чи то наш закарпатський вид на їхній основі.
скруткі - ну то пачытаў на прасторах інету і знайшоў такую рэч - выразаешь цэнтральную жылу і скручваеш невялічкія скруткі таўшчынёй як сігара, даўжыня з далонь. Не ведаю навошта - але чувак пісаў так )
Вот я поэтому и не прошу, зная свою лень и неприятие к садоводческим занятиям - получить семена, и так ими и не воспользоваться с моей стороны было бы некрасиво. Но я над собой работаю, и пытаюсь заставить изменить отношение к жизни. Правда, пока безуспешно (купленная трубка разжигалась раза два за месяц - приятно, здорово, но как-то тяжело о ней вспоминается, увы, видно, всё же не моё). Если к следующей весне я себя всё же переломаю, обязательно обращусь!
Надеюсь увидеть тебя в рядах табаководов и табакокуров. С твоей работоспособностью ты обойдёшь и Характерника, умудрившегося накрутить сигар, и сябра Мурмяу, сделавшего домашний "кэвэндиш" на черносливе.
оскільки не палю, мені воно якось паралельно. мене "дідько хапає в інший спосіб" (с). борюсь з негідниками за допомогою 20 літрових бутлів із гідрозатвором і перегонного кубу)))
Comments 39
Пасадзіў з 20 кустоў, ўсе прыняілся і выраслі нягледзячы на наш северны клімат. Таміў паміж рамамі ў савецкім стандартным вакне. Пасля марынаваў ў скрутках. Марынаваў тыдзень на настіойке чарнаслівяной ў духоўцы і нарэзаў. Пасля тыдзень ферментацыі ў той жа духоўцы.
Атрымаўся мяккі смак троху паднобны да кавендзіша.
http://cs406425.userapi.com/v406425223/3ae6/yB5ebJStpgo.jpg
Ў выніку 2 літровыя слоікі табаку. Троху пусціў на снафф. Зараз толькі ён і застаўся. Астатняе жортстка скурана і пачастована.
дзякуй за насенне. Мо ёсць чыстая вірджынія сёлета?
Reply
Спробую повчитись - бо обробляти тютюн не навчився.
Що таке "скрутки" ?
Чистоти сорту гарантувати не можу - коли починав, не поцікавився, а тепер маю з року в рік насіння того, першого, сорту, чи то Вірджінія, чи то Сабалч, чи то наш закарпатський вид на їхній основі.
Reply
(The comment has been removed)
Reply
Reply
То ти їх накрутив з ще сирого листя?
Reply
Reply
Reply
Reply
С твоей работоспособностью ты обойдёшь и Характерника, умудрившегося накрутить сигар, и сябра Мурмяу, сделавшего домашний "кэвэндиш" на черносливе.
Reply
Reply
борюсь з негідниками за допомогою 20 літрових бутлів із гідрозатвором і перегонного кубу)))
Reply
Я теж планую зайнятись цим питанням.
Reply
(The comment has been removed)
Я навіть не пойняв всіх тонкощів.
Здоров"ячка вам та успіхів в тютюноводстві.
Привіт Лисичанську!
Reply
Leave a comment