Щодо вбивства Немцова

Mar 01, 2015 00:21

Можливо буду не дуже оригінальним, але думаю, що за вбивством стоїть оточення Путіна, яке бажає замінити його в районі серпня-вересня цього року.

Leave a comment

Comments 3

22he_travnya March 3 2015, 21:07:11 UTC
Тут багато аргументації на користь спецслужби
http://v-milov.livejournal.com/404358.html і зокремаМогли ли убийство совершить частные лица?

По итогам прошедших дней анализа и консультаций с бывшими сотрудниками спецслужб я убежден - нет. Немцов был такой фигурой, для устранения которой в нынешней системе необходимо согласие первого лица. Если такое сделать без согласия первого лица, то гнев первого лица (прежде всего по поводу того, что это сделали без его ведома и санкции) будет настолько силен, что киллеров обязательно поймают и выпотрошат в лесу на корм для червей еще до того, как на их место будут назначены официальными "подозреваемыми" какие-нибудь непричастные чеченцы.

Это знают все, кто лоялен системе. Пойти на такое без санкции "папы" - означает бросить вызов системе, бросить вызов "папе". Все эти "черносотенцы" или я не знаю кого вы там еще записываете в подозреваемые - все они это прекрасно знают. Они побоялись бы пойти на такое.

Reply


22he_travnya March 5 2017, 22:50:32 UTC
Мене забанено на три доби у фб (за вірш, що в моєму останньому записі) тому відповім тут:

Я вважаю, що спектакль з Насіровим - контрольований Порошенком. Так само в цілковитій узгодженості з ним - діяльність Саакашвілі (зопущений в опозицію щоб боротися з Тимошенко), а спектакль з обшуками у Марушевської (до речі, я з нею познайомився ще 2010го) - найсвіжіше підтвердження.

P.S. Так це ти Власту Шовковську в СаШо відібрав ? Дивлюсь, ось, у тебе свіжі фотки з нею ...


... )

Reply


22he_travnya March 6 2017, 15:50:25 UTC
Щодо того чому так довго з судовими позовами затягнулося - читай розділ "Довгі переговори" тут http://www.dw.com/uk/позов-проти-росії-на-що-київ-сподівається-у-міжнародному-суді-оон/a-37173474 - там, заодно, і відповідь на питання: чому у Грузії з аналогічними позовами не вийшло (бо поспішили).

Reply


Leave a comment

Up