(Untitled)

Nov 02, 2008 23:00

hellyydenkipeät paskat tässä moi. %D

Yksikin pieni kohteliaisuus saattaa saada olosi tuntumaan upealta. Anna siis minulle kohteliaisuus, ihan mistä tahansa, vaikka siitä, että kengännauhani ovat söpöt. Laita tämä omaan journaliisi. Ja kun saat kommentteja, laita tämä entry muistiin, ja kun olet allapäin mene vain katsomaan tätä entryä ja se ( Read more... )

lol, meme

Leave a comment

Comments 9

odoranaika November 2 2008, 21:11:53 UTC
Oot loistava kirjoittaja ja mielenkiintoinen persoona, sun juttuja lukee aina mielellään. Tsukiconissa tuli myös huomattua, että olet lisäksi lahjakas puhuja! Sulla on just sopivasti auktoriteettia Lafin kaltaisen forumin pyörittämiseen. :-----D

Reply


damagea November 2 2008, 21:13:15 UTC
Sulla on paskoja (=parhaita!) läppiä, sulla on ihania random-vaatteita ja osaat olla uskomattoman rakastettava pelkällä läsnäolollas. :--:

Reply


gaussianblur89 November 2 2008, 21:29:25 UTC
Kengännauhasi ovat söpöt, d44.
eiku pieni merenSuga joka menee Tooru-keijun ja Tomofisun kanssa Ikeaan ostamaan uutta tuoppia Watarulle joka on kalja. PuluAki lentää ja Kisaki menee Alepaan koska on vihainen marsu. olet hellyydenkipeä paska ja siksi ajattelin helliä sinua muutamalla kivalla sanalla. :)
Saana, olet mahtava persoona ja on ihan sikamaisen upeaa että ollaan kavereita. sulle voi valittaa, höpöttää ja hehkuttaa, olet about always there when you're needed. <3<3 Sitäpaitsi asenteesi on tarttuva ja mukaisan itsevarma.
U be hell of a good friend, darling! <3 *snuggle*

Reply


haavepaikka November 2 2008, 21:53:46 UTC
vaikka sinussa on niin kamalan hyviä ja ihania puolia. sinulle voi puhua mistä vain ja miten vain, milloin vain. sinun kanssa voi puhua pettymyksestä kolmelta yöllä kellarissa, itkeä ja angstata, saada ymmärrystä ja hyviä sanoja - vaikka väität, ettet osaa lohduttaa. sinun kanssa voi puhua asialliseen sävyyn, olisipa se sitten uusin lafijuoru tai sitten maailmanlopun lähestyvä päivämäärä. sinun kanssasi voi heittää paskaa läppää, nauraa päänsä irti, elitistisöidä tyhmistä asioista ja vain... olla.
sinulla on hyviä ajatuksia ja osaat olla aikuinen, siinä missä osaat olla lapsi.

sinussa on niin paljon hyviä ja ihania puolia, että uskon että kestän kuukauden kanssasi hyvin sitten puolen vuoden päästä.
kiitos.

Reply


kynsisakset November 2 2008, 22:02:07 UTC
sä olet hyvä ihminen, saana, ja se on asia jota ei voi sanoa monesta.

Reply


Leave a comment

Up